jenze to nesmite bejt ti co si to kupujou a pak cekaj jeste 5 mesicu nez to vyjde k prodeji napr ja uz sem pred pul rokem mel dawnguard a hnedka ste tady na me rvali ze sem warezak a jak to muzu mit
milfein napsal:
Njn, to nesmíš tak brát. Já se tu taky kolikrát na něco zeptám a místo odpovědi dostanu zjebáno, že tohle téma sem nepatří. :-D
Když si několikrát založil téma do nesprávné sekce, tak mi promiň. že jsem tě na to upozornil a musel opravit tvou chybu. Asi neumíš číst. Navíc tůj příspěvek není k tématu.
Upravil/a Diego dne 09.01.2013 16:34
Ano, už jsme u toho zase. :-D Já se taky na něco zeptám a někdo mi odpoví něco, co není k tématu. :-) Diego Diego, ty to hrozně hrotíš a navíc nechápeš legraci. :-P A abys neřekl, kdy vychází DLC pro PC?
Neboj se neznámých věcí, ale vyhledávej je a snaž se je pochopit, protože každá nová zkušenost je víc, než hora zlata!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.