Může mi napsat někdo, kdo již tyto questy dodělal na jakém lvl si na ně troufl?, já jsem čerstvě lvl 10 a momentálně jsem se dostal (spoiler?) do labyrintu, ve kterém mám nalézt hůl od mága, jehož jméno sem teď úplně zazdil, každý souboj je pro mě docela peklo a když sem se díval na youtube, tak to chlápek procházel jako nůž máslem, ale on byl lvl 35..
Will napsal:
Může mi napsat někdo, kdo již tyto questy dodělal na jakém lvl si na ně troufl?, já jsem čerstvě lvl 10 a momentálně jsem se dostal (spoiler?) do labyrintu, ve kterém mám nalézt hůl od mága, jehož jméno sem teď úplně zazdil, každý souboj je pro mě docela peklo a když sem se díval na youtube, tak to chlápek procházel jako nůž máslem, ale on byl lvl 35..
On se ten dungeon scaluje podle tveho levelu takze to mas jedno, ja tam taky sel kolem levelu 10 a vpohode (na nejvyssi obtiznost) problem je akorat ten kouzelnik na konci, tam to chce trochu taktizovat s kouzly/lukem, plizenim a utikanim:-)
Je to lehký až na toho kouzelníka na konci.Já ho zabil tím,že jsem tam poslal společnici a já ho mezitím zabil kouzlem.Sice umřela,ale já aspoň získal hůl+maska.
Tak já už fakt nevím, asi je to v mojí nešikovnosti - nejsilnější kouzlo mám ohnivou kouli (takový fireball který má plošný efekt při dopadu) a s tímhle ubírám tak kolem 1/5 jejich zdraví, a manu na 5 zásahů rozhodně nemám..:/ (a to sem od začátku dával všech 10 lvl do many..
Toho břídila na konci ? Já ho měla sundanýho skoro hned. Nevím jestli nejsem jen klikař...Stála jsem nějak šikovně nahoře a on jakoby dole a trefoval se bleskama do zabradlí (prostě přede mě a né do mě) a já si vesele střílela do něj (občas za pomocí luku, když došla mana).
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.