Pořád jste ale nenarazili na tu zásadní otázku, která vás postrčí správným směrem. Napovím ještě trochu: věci se dělí do dvou nejzákladnějších kategorií. Princip této bipolarity je přítomen ve všech učeních, ať už náboženských či filosofických, a v podstatě poukazuje na dva světy, nebo dvě úrovně tohoto světa.
Upravil/a nagasadowcz dne 26.01.2013 19:53
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
No myslel jsem nehmotnou věc , ale nevadí
1.Jsi velký/á?
2.Jsi ten jako ten deštník?
3.Jsi ta jako ta kavárna?
4.Jsi hádanka?
Upravil/a Leneren dne 26.01.2013 22:33
1) No, Lene, nevím, jak přesně si představuješ NEHMOTNÉ věci, ale podstata jejich nehmotnosti spočívá mimo jiné v tom, že nejsou měřitelné v rámci fyzikálních veličin, takže na tvou otázku lze těžko odpovědět
2) NE
3) ANO
4) NE
Dobrá mě to nějak vyvstnanula na mysli potom co jsem tam dal zda-li je ta věc drahá a z toho vzešla smrt.
Nové zadání! Jsme konkrétní skupina lidí
BTW Nago já už uhádl něco 3×
Upravil/a Leneren dne 26.01.2013 22:59
1. Ano i ne
2. Ano
3. Ne
4. a 5. Záleží na úhlu pohledu ano i ne
6. Naši potomci mi samotní ne
7. ne
8. Ne
9. Ne
10. Ne
BTW díky Nago , ale i vážení mohou být vězni
Upravil/a Leneren dne 26.01.2013 23:12
@Leneren: Omlouvám se, napravím to. Pro jistotu to zkontroluju všechno. Väzni znamená "vězni", takže když jste vážení, tak to asi nebudete
V PŘÍPADĚ, ŽE KDOKOLI NARAZÍTE NA NESROVNALOSTI VE STATISTIKÁCH, TAK MĚ, PROSÍM, INFORMUJTE. Buďto přímo sem nebo přes PM. Díky!
Upravil/a nagasadowcz dne 26.01.2013 23:09
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.