V momentě překvapení dal Thomas povel a všichni tři zaútočili. Thomas skočil po ženě a strhnul ji k zemi. Dimitri se vrhl po pistoli toho muže, který na něj mířil a vyrval mu ji z rukou. Jeff vyskočil po tom s brokovnicí a zazněl z ní výstřel do vzduchu, muž se nedal a praštil Jeffa pažbou do hlavy, čímž ho omráčil.
Thomas udeřil ženu do obličeje a omráčil ji. (surovec)
Dimitri odkopl muže, kterému sebral pistoli a ustřelil mu prst. Začal bolestí řvát. Muž s brokovnicí se vzpamatoval a chtěl vystřelit na Dima, jenže Thomas mu v tom zabrál. Skočil mu na záda a strhl ho k zemi, ale on se jen tak nedal a stále zápasil. Poslední z nich, ten který odsával naftu sebral svou tyč a vyrazil po Thomasovi.
Jeff se začal probouzet.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Rozeběhnu se za tím "odsávačem" a stylem ala wresling ho sejmu k zemi.Akathosh je vládcem bohů, ale já su čarovny. Přízrak Noci- moje povídka o Thalmorském vrahovi http://www.skyrim...ad_id=3723
Thomas toho muže uškrtil železnou trubkou.
Dimitri byl připraven zasáhnout toho druhého, který se na Thomase blížil, ale vrazil do něj ten muž kterému ustřelil prst a zbraň mu upadla.
Jeff rychle vstal, rozeběhl se k tomu odsávači, který se na ně řítil a uzemnil ho. Praštil se do hlavy a tak se dostal do bezvědomí.
Přehled: Jeff zvládl odsávače. Thomas ženu a teď uškrtil muže s brokovnicí. Dimitri zápasí s mužem s pistolí. Což je jediný který zbývá. (Ten pátý byl v tom autobuse, ale muž si s ním jak to vypadá poradil.)
Dimitri mu zlomí ruku a on okamžitě začne křičet a vzdávat se. Ostatní jsou už také v háji.
/V pořádku, Jeff tentokrát uspal jeho ne naopak /
,,Ok tak to nebylo zas tak složitý, jedem?"Akathosh je vládcem bohů, ale já su čarovny. Přízrak Noci- moje povídka o Thalmorském vrahovi http://www.skyrim...ad_id=3723
Greg se pro vás vrátil.
,,Musel jsem... zabít..." řekne vám rozklepaně. Náhle si všimnete těla v chodbičce a vystrašené rodiny v zadu. /Co uděláte s těmi zločinci, kteří přežili? Žena a odsávač jsou v bezvědomí a jeden z nich sténá se zlomenou rukou./
„To je v pořádku Gragu chtěl jste jen ochránit svou rodinu.Jste odvážný ´muž.A vy (ukázat na Freye a Minskeho) mi pomožte odklidit ty živé a i mrtvé a mrtvým rozdupněte hlavu, ale prvně je oberte všechny.A s těmi třemi se rozhodneme co uděláme.
"Jenom klid. Hned, jak ten brajgl uklidíme si o tom popovídáme. Dime, Jeffe, přeživší nezabíjejte! Mám nápad. Venku vám ho povím."
Upravil/a nagasadowcz dne 22.01.2013 20:05
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Dimitri rozdupl hlavu oběma uškrceným.
Když to vše dělal, tak si Thomas uvědomil, co vlastně udělal. Zabil prvního člověka.
Když je prohledávali, tak jim zabavili zbraně. Pistole a 8 nánojů k ní, jednohlavňová brokovnice a 6 nábojů, vzali i ty 3 improvizované tyče a jeden z nich měl v kapse zapalovač.
,,Co s náma uděláte?" zeptal se muž s černým šátkem na hlavě se zlomenou rukou.
"Docela by mě zajímalo, odkud jste se tu vzali. Možná máte nějakou základnu. A předpokládám, že pokud ano, budou v ní alespoň nějaké zásoby. Takže pokud ano, řekneš nám, kde ta základna je a jaký nás tam čeká odpor. Pokud se rozhodneš nemluvit pravdu nebo se ukáže, že jsi nám lhal..." nakopnout mu lehce zlomenou ruku. "Vy dva byste pak šli s námi jako rukojmí."
Upravil/a nagasadowcz dne 22.01.2013 20:49
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
„Zaujímavý nápad Minski.“
Vzít jednu z pistolí a 8 nábojů a jít je dát Gregovy se slovy:„ musíš chránit svou rodinu tak se o to pokus(usmát se na něj)“
A jít zpět ven k vyslýchaným
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.