Tak, teď jsem přišel o třicet herních hodin v Asssassin's Creed III, fakt paráda. Byl jsem v 11. sekvenci, nemá někdo JAKOUKOLI uloženou pozici?
Upravil/a Diego dne 19.01.2013 14:52
Tk se nám to nějak tahá. Citace z Facebooku (není to post. je to odpověď na otázku)
CENEGA CZECH Abych řekl pravdu, tak sami zatím nevíme, jak nakonec vyjdou. V plánu je vydat Hearthfire v krabičce s Dragonborn, jenže to nezávisí na nás. V každém případě až DLC vyjdou, budou v češtině.
Tak po té, co tátovi počořili tablet už nemám Asphalt 6: Adrenaline, tak jsem koupila Asphalt 7: Heat... Snad to bude dobré, Asphalt 7 jsem už dlouho chtěla jen co se to dostahuje… (má to 2 GB )
Wohoo, lidi, HELL YEAH, mám Voluskýho Adepta
Like a Volus, Like a Biotic God
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Já jsem zase dojel ME2 aniž by mi někdo umřel a splnil jsem všechny vedlejšáky, až na jeden (ten jsem prošvihl a nešlo se vrátit ani to načíst), co tam jsou.
Takže, tu je pro srovnání všechny plusy a mínusy Asphaltu 7: Heat v porovnání s Asphaltem 6: Adrenaline (žádnej Asphalt není zrovna realistickej, jsou to takový oddechovky a stojí jen dvacku, takže ta nereálnost snad nikomu ani nevadí. Takže mizernou gravitaci přeskočím )
Plusy
je to sranda
má to multiplayer
zachovali pár dobrých věcí z Asphaltu 6
za dvacku hezká grafika
tuny nových potisků na auto
zachovali starý dobrý tratě
asi tři druhy ovládání (gyroskop, volant, tlačítka) který jdou přenastavit
volitelná barva skel
nemusíte auta kupovat, ale i půjčovat
má to hezkou ikonku
mínusy
Adrenaline nitro je ještě rozmazanější než v Asphalt 6
měřič nitra je na ukrutně blbým místě
gyroskop si občas dělá co chce
eliminace jsou trochu nepřehledný
menu je trochu nepřehledný
kustomizace barvy už není tak vysoká
ta ženská co do toho kecá už nemá tak dobrý kecy
furt mě to otravuje se sdíleným na FB
pokud vím, tak chybí garáž a lepší tunning je strašně drahej nebo aspoň dražší než v 6
Ale i tak se mi 7 líbí o trochu víc
Takže Asphalt 6: Adrenaline je takový milý a jednodušší, ale pokud dotyčný zvládá supersložitý menu, kterýmu ani já moc nerozumím, tak 7 je lepší (a pár lidí tvrdí, že to má idiotské ovládání, že jsou tlačítka špatně rozmístěný, ale to tvrdí jen lamy, páč ty tlačítka jdou posunout na libovolný místo na obrazovce )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.