Vykouknu a uvidim ten náklaďák. ,,Já si řikal , že je to moc jednoduchý, nu což jdeme."Akathosh je vládcem bohů, ale já su čarovny. Přízrak Noci- moje povídka o Thalmorském vrahovi http://www.skyrim...ad_id=3723
,,Pracky vzhůru, debilové!" zařval někdo a zpoza náklaďáku vystoupili čtyři muži a žena. Byli nejspíš z nějakého gangu. Všicni měli na hlavě, krku nebo v kapse černý šátek. Tři z nich měli nějaké tyče a další dva pistoli a brokovnici. Mířili na vás. Ti se zbraněmi na blízko došli až k vám. Dimitriho jeden z nich praštil do kolen a srazil ho k zemi. ,,Ty taky, bože! Na zem!" zařval na kněze. Jeff tam stál také.
Ti dva poslední vešli dovnitř autobusu.
,,Všichni na zem!" zařvala členka gangu na pasažéry.
,,Jen nám neubližuj!" prosila žena.
Upravil/a Lord Rade dne 18.01.2013 23:13
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Muž s tyčí se natáhl po Dimitriově zbrani. Ostatní dva z pěti metrů hlídali Thomase a Jeffa. Stále na ně mířili. Z autobusu náhle vystoupila členga gangu s krabicemi sušenek a položila je na zem. Pak zalezla zpátky. Rodinu hlídal poslední člen.
"Kolegové, ať se děje, co se děje, doporučuju v téhle situaci držet hubu a krok. Dělejme, co nakáží a nehrajme si nikdo na hrdiny, prosím. Nikdo," zdůrazním poslední slovo a kouknu se významně na Dima.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
,,Jenom bych chtěl poukázat na to, že pokud nás chcete zabít, tak vás budeme strašit, a to nemyslím nikterak obrazně, navíc při výstřelu se sem seběhne kolem patnácti rudookých kamarádů na volnou hostinu."Akathosh je vládcem bohů, ale já su čarovny. Přízrak Noci- moje povídka o Thalmorském vrahovi http://www.skyrim...ad_id=3723
Nejdříve sebrali všechny zbraně. Žena mezitím vynosila všechno jídlo, vodu, toaletní papír a cigarety ven.
,,Vše dopadne dobře, když neuděláte nějakou pí..vinu vy. Bene odsaj jim tu naftu!"
Muž s tyčí, který vás hlídal poodešel s kanystrem k nádržce a strčil do ní hadičku, aby ho odsál. Žena zaujala jeho místo a ti dva muži na vás stále mířili.
Muž, který byl vevnitř byl slyšet, jak něco říká. Následoval křik ženy. Za chvíli byla zticha a už nic nebylo slyšet.
,,Jestli ten parchant zas někoho znásilňuje, tak ať si mě nepřeje!" zakřičela členka gangu.
,,Ale... nech ho ať si taky trochu užije." řekl muž s pistolí.
Nikdo z Pátračů nevěděl, co teď dělat. Raději nedělali nic a čekali na to jak se to vyvine. Už byli smíření s tím, že o všechno přijdou. Když se Thomas s očekáváním nejhoršího otočil na autobus spatřil v okně otce Grega. Držel v ruce tu tyč, kterou měl předtím ten gangster.
/!@#%§ PŘESTAŤ MI FURT KLÁST OTÁZKY! Jak jsem psal předtím. Jeden saje benzín, další je vevnitř, druhá je u vás s tyčí a další dva s brokovnicí a pistolí jen o pár metrů od vás./
Sakra. Nemít palné zbraně, skočím po té svini s tyčí, ale takhle... Zbývá jen doufat, že se našemu novému kolegovi podaří za ty ozbrojence nějak proplížit. Pro takový případ budu připraven skočit po té ženské, tu bych snad mohl přeprat...
Greg si sedl za volant a rychle uvedl autobus do chodu. Ostatní přemýšleli o tom co se tam děje a když jim to došlo tak už šlápl na plyn a zařadil zpátečku. Autobus se od ostatních začal vzdalovat. ,,Ku.va! Zastavte je!" zařval muž s pistolí a začal na ně střílet. To samé udělal i ten s brokovnicí. Muž, který naftu odsával jen překvapeně zíral a to samé i žena.
"Dime, Jeffe, do nich!" syknu k nim. Sám se rychle vrhnu proti ženě s pákou, kterou kopnu a pokusím se jí páku vyrvat. Pokud se to povede, jdu pomoct Dimovi zmlátit ty dva ozbrojence - toho, se kterým zrovna nebojuje vezmu vší silou tyčí po hlavě. Snad nám jejich překvapení pomůže.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.