Yeah, who cares about Renegade, romance or saving the galaxy? The games are just about Biotic Charge, that's what matters !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Norbi napsal:
ale no tak nekaz mi radosť btw, čo si nám písal inventáre, mám aj revolver, ale šak to je jedno
No tak sorry no!
Btw, asi nějaká má mýlka, ten můžeš získat, ale až později. Tohle platí: Máš tři bomby určené na dálkové odpálení, jednu časovku, pouzdra na bomby u pasu a nástražné dráty. Pak jen dýku na obranu zblízka.
Pro dnešek končíme. Napište své tahy.
Jen Nerevar to všechno zachrápal.
Upravil/a Diego dne 18.01.2013 22:34
Btw, asi nějaká má mýlka, ten můžeš získa, ale až později. Tohle platí: Máš tři bomby určené na dálkové odpálení, jednu časovku, pouzdra na bomby u pasu a nástražné dráty. Pak jen dýku na obranu zblízka.
Pro dnešek končíme. Napište své tahy.
Jen Nerevar to všechno zachrápal.
Ehm, jednu chvíli jsem si fakt myslel, že jsem omylem vlezl do nějaké vaší hry...
Norbi napsal:
LEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL UP !!!
Gratuluju k vyššímu levelu. (nikdo už nemůže říct, že nemáš srdce...)
už ich mám až moc
Diego : to sa stáva ja len že na začiatku si písal že ho mám takže ho nemám ? (ja len nech sa naneho nespolieham )
You can kill yourself, or die trying...
to sa teším a dúfam že chápeš čo za druhom bomby myslím ? chvílu som rozmýšlal nad dymovnicou, ale aj toto sa zíde
You can kill yourself, or die trying...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.