Zdravím, po dlhej dobe som sa rozhodol spustiť Skyrim hlavne kvôli novému DLC v češtine. Po inštalácii ako som už čítal rôzne po fórach som mal problém s písmenami " š,ž,ť " . Boli nahradené nejakými divnými znakmi. Niekde som čítal že pomôže Update 9. Problém bol že po vložení mi nešiel rýchly port cez mapu, prípadne podobné veci ktoré sa robia LMB. Hľadal som ďalej a našiel že aj patch 1.8.151.0.7 podporuje DawnGuard tak som skúsil. Všetko fungovalo ako má, čeština bola zase v 100 % stave. Problém ako taký nastal keď som sa konečne rozhodol začať quest. Ako som čítal na internete treba sa dostať k strážnikom či už v Riftene, Samote alebo Bílem Prúsmyku (alebo tak nejak..). Avšak ako sa snažím s tými strážnikmi dohovoriť nikdy mi žiadne informácie ktoré by začali quest nepovedia. Hľadal som niečo na internete no na počudovanie nikde nič čo ma výrazne zaskočilo tak som sa obrátil na toto fórum/fanweb a dúfam že mi tu niekto pomôže. Ďakujem vopred.
V prípade že zhodnotíte toto téma ako zbytočné a pošlete ma do už otvorenej diskusie sa chcem vopred ospravedlniť nakoľko sa mi ani jedno téma dosť nepozdávalo, prípadne som ti podobné nevšimol tak som založil nové.
Můžeš jej tam vložit manuálně(prostě stažený obsah zkopírovat do složky se Skyrimem a dát přepsat) nebo použít, pokud máš Nexus mod manager. Pokud to tam budeš dávat manuálně, zkopíruj si ty soubory, které to chce přepsat radši někam ještě do složky(vyhneš se případnému re-instalu hry).
V poriadku, stiahol som to, akurát tie súbory sa nestotožňujú s názvami ktoré ja mám v hre. Zrejme bude treba ich dať cez manažér alebo ako, pozriem sa ohľadom toho na YT. Akurát ma napadla ešte taká vec že sa mi podarilo vybrať zbraň za jazdy na koni a teraz neviem či hovorím správne ale to ide len s DawnGuardom. Viac budem odpovedať editovaním príspevku.
Enriko9912 napsal:
V poriadku, stiahol som to, akurát tie súbory sa nestotožňujú s názvami ktoré ja mám v hre. Zrejme bude treba ich dať cez manažér alebo ako, pozriem sa ohľadom toho na YT. Akurát ma napadla ešte taká vec že sa mi podarilo vybrať zbraň za jazdy na koni a teraz neviem či hovorím správne ale to ide len s DawnGuardom. Viac budem odpovedať editovaním príspevku.
Zbraně na koni jde vytahovat myslím až od Dawnguardu, bez něj ne.
Enriko9912 napsal:
Zbraně na koni jde vytahovat myslím až od Dawnguardu, bez něj ne.
Tak potom Dawnguard ako taký je v hre, (pravdepodobne) akurát problém s questom. Nakoniec spravím manuálnu inštaláciu lebo mi nexus mod manager mi to hlási problém. Akurát si nájdem návod.
A ešte, ak to inštalujem manuálne, tie súbory mám premenovať podľa toho ako sa to hodí? Ak áno tak prípadne ako?
Upravil/a Enriko9912 dne 15.01.2013 19:29
to že ti nejde kliknut na DATA sa da lajko vyriesit ...najdes to na nete rychlo a je to aj tu na foru. Po dalsie neviem aky si mal posledny patch. Ak chces mat DG potrebujes aj patch 1.7 ....radsej si ich daj od 1.5 .... napis este ci mas warez a aky posledny patch ako pisal Diego ....
clown333 napsal:
to že ti nejde kliknut na DATA sa da lajko vyriesit ...najdes to na nete rychlo a je to aj tu na foru. Po dalsie neviem aky si mal posledny patch. Ak chces mat DG potrebujes aj patch 1.7 ....radsej si ich daj od 1.5 .... napis este ci mas warez a aky posledny patch ako pisal Diego ....
V poriadku, rešpektujem pravidla aj keď v tomto smere bude celkom ťažké nájsť riešenie.
Ešte odpoviem Clownovi: Hru som mal v dosť starej verzii tuším ešte bez patchu keď som ťam nahodil Update 9 a neskôr 1.8..... Ako som spomínal vyššie.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.