Jo. Ligos to TOTÁLNĚ ZABIL (nějak často poslední dobou používám slovo totálně...)!
Jinak já mám stejný názor jako hRDLA (už nevím který to je, ale mám stejný ). A můj názor je přece taky velký, když jsem členem týmu... (nebo já jsem spíš Podpora týmu, co?). A nebojte, mně záda nebolí, žádná nemám (být komiksovou bublinou má své výhody ) !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Sic technika stále protestuje, rozhodl jsem se, že po pololetí tomu dám přítrž a snad přeinstaluju Windows.
Pomalu zapomínám jak jsem postavičky kreslil, možná už zapomněl a si chci ten styl připomenout než bude úplně pozdě...
Pokaždé když něco začínám - tvořím ten styl a trénuju si ho abych pak zvládl v tom stylu kreslit dál a přitom se neměnil.
Chci v Totálně Epických Svitcích pokračovat a nechci, aby mě v tom technika zabránila (nejdřív nefunkční počítač potom tablet). Při nejhorším si půjčím tablet od kamaráda a tenhle reklamuju.
Takže snad se nám někdy v blízké budoucnosti podaří vydat první díl... I když s tak velkou prodlevou
Protože jsem přišel dneska ze školy nehorázně na**** a taky na****, tak jsem se rozhodl, vylít si zlost na někom, kdo za to vůbec nemůže
Určitě si pamatujete naše plány vytvořit stripy s upíry Tak tady je Edvard... Ještě to určitě není jeho finální podoba, ale na to, že jsem ho nakreslil za dvacet minut to jde
Sice jsem ještě stále nechytil ten styl, ale nějakým takovýmhle procvičováním, bych mohl nakonec dojít zdárného konce
Ha! A pak kdo tu nemá paměť !
Jen jsem ti říkal, že nemáš mít depku, že se do toho stylu zase dostaneš, však jsi epický Whirtos
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Á... Ještě jeden takový obrázekna odreagování...
Dokonce k tomu je taková historka:
Naši dobrodruzi jdou do kobky a tam narazí na tohoto kněze, místo boje s ním začnou vést kvůli něčemu diskuzi... Nakonec to dojde vrcholu a kněz odpoví:
Ano, je to tak (Wohooo! ). Každopádně se mě nějaké soubory ztratili na pokaženém HDD, takže některé hotové věci holt budu muset dělat znovu. Na těchto prkotinkách, co jsem teď postnul si opakuju styl kresby a taky jak se pracovalo v Manga Studio.
Ještě se trochu bojím, že už nemám v ruce postavičky... To všechno si musím až budu mít víc času zopakovat - tohle jsou v podstatě jen takové cvičné nákresy vytvořené během půl hodiny.
Tak mě napadlo jeden vytvořit... Myslete na to že je to vyrobeno jen ze srandy a nejsem profesionál, dokonce jen začátečník, ale jestli se bude líbit tak snad budou i další
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.