Ještě tu není Dragonborn a jsou tu další spekulace na další DLC, tentokrát se jménem "Redguard". Nutno říct že komunita se ani v předešlých třech jménech nespletla a všechny vyšli.
Údajně by nás měl vzít do města pod jménem "Dragonstar". Já si myslím, že je to celkem reálné, leží jen kousek od hranic. Stejně jako v případě Dragonborna, Solstheim je taky jen kousek od Skyrimu.
Za mě:
Jestli se opravdu podíváme do Hammerfallu, tak budu rád. Mě nejde nějak o questy, ale spíše o prozkoumání nového světa (to mě baví na ElderScrolls nejvíce)
nagasadowcz napsal:
Hmm, koukám, že se nám s těmi DLC pěkně rozjíždí. No, je to jenom dobře. Kdy že má vlastně vycházet Dragonborn na PC?
V těchto dnech ho lze očekávat (možná) Bethesda: Early 2013
hRDLA napsal:
No že bych se vrátil ke Skyrimu? Za předpokladu, že to vůbec na PS3 vyjde .
Určitě ano, Dragonborn je jistý. Tzn. že když vyjde Dragonborn, tak přišli na to jak DLC to spravit, takže to udělají i v dalších. V HF a DG je to prý těžší
Upravil/a BigNord dne 03.01.2013 10:48
Jasně, no. Ona musí nejdřív uplynout ta 30 denní exkluzivita pro X360 (což by mělo být zítra ), jen mě zajímalo, jestli už náhodou není pevně stanoveno nějaké datum.
Upravil/a nagasadowcz dne 03.01.2013 14:51
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jáj, to je sice pěkný že vychází suprový DLC jako na běžícím pásu, ale kde na to má jeden brát prachy ? Sotva si skoro našetřím na Omegu, objevím nový hry a sotva si je rozhodnu koupit už jsou spekulace o dalším DLC které mě sice nezaujalo tolik jako Dragonborn, na který ještě pořád nemám našetřeno, ale stejně bych ho chtěl
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Další DLC? Super, ale je nastíněná alespoň pointa o co by v novém DLC šlo? (DG - upíři, HF - budování, DB - draci)
EDIT: Když si čtu odkazy, hodně se tam mluví o magii (vč. "shadow magic" ). Že by magické DLC??? To by byla bomba.
Upravil/a baris dne 03.01.2013 13:42
Nevím jak vy, ale mě Bethesda celkem začíná sr*t s těmi neustálými DLC. Kdyby nebylo v době vydání(i pár měsíců po něm) moderů, kteří tu hru poupravily a dodaly tam chybějící věci, nepovažoval bych to za hru roku. Ale ono se to teď co vyrobily modeři, vydává v dlcčkách? Viz třeba mod Build own your home....
nagasadowcz napsal:
Jasně, no. Ona musí nejdřív uplynout ta 30 denní exkluzivita pro X360 (což by mělo být zítra ), jen mě zajímalo, jestli už náhodou není pevně stanoveno nějaké datum.
Teď si mi připomněl že Dragonbornem skončila exkluzivita pro Xbox. Teď záleží jen na tom zda-li se dohodnou pokračovat
nagasadowcz napsal:
Teď si mi připomněl že Dragonbornem skončila exkluzivita pro Xbox. Teď záleží jen na tom zda-li se dohodnou pokračovat
Co si pod pojmem "early 2013" představit? Leden nebo únor? Každopádně to neplatí pro nás, můžeme jen doufat, že někdo bude zase prodávat klíče na Steam v ENG a nebude se muset čekat na lokalizovanou verzi.
Upravil/a baris dne 03.01.2013 22:35
Já teda DG zatím nedohrál, ale to, co jsem odehrál, mě velmi bavilo a byl jsem s tím jako s DLC spokojený. Jasně, neposadilo mě to totálně na prdel, ale to jsem od toho ani nečekal. Prostě další Shivering Isles už asi nebude...
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Dle tohoto článku se již Trademark(™) na Redguard 2x prodlužoval a v únoru tohoto roku končí. Takže jsou tu 2 možnosti. TES VI: Redguard nebo TES V: Redguard. Dle mě bych spíše očekával TES VI: Redguard, protože když se ohlédneme zpět k DG a HF, tak Trademarky byli zaregistrovány jen pár týdnů před vydáním, ale tu už jsou to měsíce
Upravil/a BigNord dne 05.01.2013 09:49
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.