1), Pro ty, kteří se ptali na tzv. ocenění, mohou být udělovány. Jen si o ně musíte napsat osobně, PMkou hlavnímu adminovi.
Jaká ocenění lze získat? Je nějaký seznam? Jak budou lidi vědět, o co konkrétně si napsat? Já to třeba nevím... Navíc, když si člověk napíše o ocenění, už to nemá takovou váhu, jako když mu bylo někým uděleno samo od sebe...
Je to jako, když si někdo napíše prezidentovi o medaili, nebo když si žák sám řekne o učitelovu pochvalu
1), Pro ty, kteří se ptali na tzv. ocenění, mohou být udělovány. Jen si o ně musíte napsat osobně, PMkou hlavnímu adminovi.
Jaká ocenění lze získat? Je nějaký seznam? Jak budou lidi vědět, o co konkrétně si napsat? Já to třeba nevím... Navíc, když si člověk napíše o ocenění, už to nemá takovou váhu, jako když mu bylo někým uděleno samo od sebe...
Je to jako, když si někdo napíše prezidentovi o medaili, nebo když si žák sám řekne o učitelovu pochvalu
Podmínky "dostávání" ocenění právě projednáváme. Vyčkejte všichni se svými žádostmi. Děkuji.
Navrhuji, že bychom se na případném ocenění vždy domluvily mezi sebou, aby si o ně nikdo nemusel psát(je pravda, že je to divný, ale jinak to nešlo). Vždy když se dohodneme na ocenění, napsal by někdo z nás hl. adminovi PMku, aby mu jej přidělil.
Máme i seznam ocenění, která se mohou udělovat.
Myslím, že se můžeme domluvit, pár z nás tu chodí často. Co myslíte kolegové?
Je to jen návrh, snad ne špatný a ujme se.
Upravil/a Diego dne 05.01.2013 19:43
neviem, keby niekto napísal BigNordovi napríklad, pokial viem, on to má všetko odohraté , a koniec koncov, minimálne jednu novinku už tiež napísal ...
You can kill yourself, or die trying...
Nejsem si jistej, jestli bude pár určitých jedinců souhlasit s tim, aby to psal BigNord, kterej je podle právě těchto jedinců neskutečnej egomasturbátor...
Ja by som sa toho ujal, Dawnguard i Hearthfire mám. S písaním článkov nejaké skúsenosti taktiež mám. Samozrejme ak nebude vadiť že články budu v slovenčine.
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.