@Mike: To ti slíbit nemůžu. Práce je hodně a času je málo. Navíc jsem Skyrim nezapl ani nepamatuju a ani jsem ho nestačil dohrát, takže se s Vámi o něm nemám moc co bavit.
Jak jsem již říkal, úplně neaktivní jsem nebyl, jen jsem nepostoval žádné komentáře, ale o chod jsem se víceméně staral pořád. To je taky jeden z důvodů proč mi modertorský post zůstal. Se SkyrimAdminem jsme v neustlém kontaktu
Ne, už to nefunguje ani mě. Šlo mi to jen v tom Diegově tématu. Prostě jsem na to klikl a při aktualizaci se tam objevila o jedno číslo vyšší hodnota. Nechápu. Možná to byla jen nějaká divná náhoda
@Len: Tobě to jede normálně?
Upravil/a nagasadowcz dne 22.12.2012 19:11
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Ne, už to nefunguje ani mě. Šlo mi to jen v tom Diegově tématu. Prostě jsem na to klikl a při aktualizaci se tam objevila o jedno číslo vyšší hodnota. Nechápu. Možná to byla jen nějaká divná náhoda
@Len: Tobě to jede normálně?
Aha mě se to taky zobrazovalo u Diega a tady ne.No příště nesmím být tak nadšený
Podle té logiky by měla hodnocení fungovat třeba i ve Slovotvorbě nebo některých povídkách. jak to přestalo fungovat, přestali jsme to používat. Možná že to tam vážně pořád funguje. Jdu to zkusit, ale dost pochybuju...
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Zarath napsal:
@Mike: To ti slíbit nemůžu. Práce je hodně a času je málo. Navíc jsem Skyrim nezapl ani nepamatuju a ani jsem ho nestačil dohrát, takže se s Vámi o něm nemám moc co bavit.
Jak jsem již říkal, úplně neaktivní jsem nebyl, jen jsem nepostoval žádné komentáře, ale o chod jsem se víceméně staral pořád. To je taky jeden z důvodů proč mi modertorský post zůstal. Se SkyrimAdminem jsme v neustlém kontaktu
Rozumím.
Vidíš, já se sem dostal de facto omylem - nikdy jsem ho nehrál (skyrim).
nagasadowcz napsal:
@Diego: To by nás zajímalo všechny. Ale když neví ani Mod, tak musí vědět Admin a ten tvrdí, že to jde, takžee... To je jak ve vládě
Třeba to bude vědět Zarath, když je grafik téhle stránky.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.