Tak kdopak už potkal a přemohl Krosise. Já jsem ho potkal na 12 levelu, a dal mě na 4. obtížnost pěkně zabrat... Zabíjel jsem ho snad třičtvrtě hodiny našeho času a musím říct, že nebýt mé paličatosti, tak už jsem dávno na druhé straně Skyrimu. (Kdybych věděl, že z něj vypadne mocný - ale mě neužitečný - artefakt, tak ho radši nechám na pokoji )...
Krásné! No prostě krásné!
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Vylezl z rakve jak sem zničil nějakého dráčka. Naštěstí sem ho odhodil kouzlama do propasti a bylo pak jednoduché mu dát na frak, když se nemohl trefit
Kluku ty máš fakt koule ale já mám tákle velkou armádu co ti natrhne prdel.
Chyť krysu. Opatrně; moc nezmáčknout. - Jak? Moc nezmáčknout? Když bacit klackem, vždycky prasknout. Hrozný binec.
To já musel běhat a uhýbat každé jeho střele, protože, nikde nebyl tak velký sráz na to, aby už nevylezl... Ale tři dračí křiky, jeho hůl a maska stačily k tomu, aby se mě zpravila nálada.
Tak pokud je Krosis ten Nemrtvý čaroděj ve Střižíně, tak toho jsem potkal asi na 12 levlu a musel jsem utýct protože na mě pořád spamoval firebally. Tak jsem zabil draka, naučil jsem se slovo a utekl, ale ta helma je pěkná, asi ho tam půjdu najít a zabiju ho
já našel stejnou masku akorát mi přidává 20 na maně 20 na přesvědčování a 15 na destrukci jo a taky se mi podařilo ho zabít tak že se seknul u kamenu a já ho dodělal kritickými údery mečem i na 18. lvl byl dost silný
Já ho potkal asi na 12lvl kousek od Bílého průsmyku. Pěkně mě štval, pač mi pořád zabíjel mojí společnici. Tak sem ji nechal za šutrem kousek opodál a šel na něj. Nejdřív se pořád pohyboval, ale pak se zastavil a pořád posílal firebally, zalezl sem za šutr a ušípoval sem ho ta maska za to stojí
potkal sem ho když sem byl na 8. lvl poprvé mě zabil a já mu neubral ani život snad, podruhé když sem viděl že je za ním zdroj moci tak sem použil bleskový uprk vybral sem ty moci a potom sem rychle stejnou silou zdrhnul dolů z hory
Já jsem ho potkal když jsem byl na 16. lvl a asi minutu jsem do něj kloval mečem/kouzly ,daval furt lektvary protoze jsem po kazde rane nemel vubec zadnej zivot.A kdyz mel cca 3/4 zivota tak jsem si vzal Tlachapoucha(nebo tak nejak) , vystrelil jsem pouze jednou a INSTAKILL?? jěště pul hodiny po tom jsem byl jak WTF?
Upravil/a filous dne 18.11.2011 23:10
Tlachoplach ty Tlachapoucha
Já už potkal další 2 s maskou, ale nevim jména už
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Ledový drak, to jsou hodně silné potvory, jednou na mě vylétl z vrcholu dungeonu, letí, letí, mrazí, mrazí a pak jseš mrtvej.
PŘIŠEL JSEM, VIDĚL JSEM, ZVÍTĚZIL JSEM. I am Dovahkiin!!!!!
Já potkal dva,prvního jsem dal skoro hned a získal masku,která mi dává manu.Bohužel ten druhý ten o kterým mluvíte vi,ten u toho draka toho jsem jeste nedal a to jsem lvl 16.Vždy mě zabije kouzlem.
Já ho zabil celkem lehce obouruční sekerou 15lv hraju na střední + mám prsten, amulet odolnosti na magii a vykované a vylepšené všechno vybavení.
Upravil/a Agrael dne 19.11.2011 01:09
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.