Nekde na internetu jsem cetl, ze se da ve hre zacit podnikat. Dostavat provize od obchodniku, nakupovat pily, ktere vam posleze generuji zisk. Nevite nekdo o tom jak zacit?
žejo
to vim taky,nebo sbírat pšenici a dřevo za peníze
a nebo(nevim jestli to bude i ve skyrimu) můžeš podnikat s questama temnýho bratrstva
Upravil/a Kresuky dne 18.11.2011 21:09
Tak stema pilama je to nejspise kachna :-) O nicem takovem jsem nenasel na netu zminku. Nejspise jsem si spetl to s tou zenou a obchodem a myslel jsem ze muzes nejaky vlastnit. Ale ono ne :-) Skoda - treba bude ale za pul roku nejaky mod :-)
Zmínku těch pilách jsem viděl na jedné z loadovacích obrazovkách, takže by to tam někde mělo být, jinak až budeš mít vyšší level přesvědčování, tak můžeš investovat do obchodů.
Lower the gates...
Taky mi nějak nejde do hlavy kde tu stvku pořád bere.Vzal jsme si tu temnou elfku co je na Univerzitě a je jenom v tom svím pokojíčku.Tak by mě zajímalo co tam prodává?Nejspíš si pro jistotu koupím dům,ve kterým budem spolu.
Jo jo je to tam v presvedcovani - Investice. Ale to ti zvysi mnostvi penez u obchodniku. Investice do pil tedy bude nejspise jen nejaky chybny ci nepresny preklad. Skoda
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.