Jak je to s respawn u NPC ve světě, v dugeonech, dolech, jeskyních apod.? Doufám, že se budou objevovat náhrady, za ty které jsem už zabil. Protože chodit ve vyvražděném světě by mě asi moc nebavilo.
Případně, za jak dlouho se budou objevovat? Ve hře jsem strávil už asi 1-2 týdny (herního času) a pořád vidím mrtvoly vlků před Vorařovem, když jsem vyšel z Helgenu.
Upravil/a clasius dne 18.11.2011 00:34
v podobnym tematu se řešilo něco podbnýho... stejný nezv jen v kategorii navody, dotazy... NPC postav se nerespawnuji, takže když si zabiješ všechny obyvatele např. stájí, nebo jiného obchodu, tak už si tam nic nekoupíš
no jinak mně jedno méně důležité NPC sežral drak. Naštěstí ale až po tom, co jsem mu přinesl nějaký klíč a dal mi odměnu Hned potom to chudák schytal. Počítám to byl ale stejně jeden z takových těch generovaných questů....
A taky mi jednou kůň draha naopak zkolil. Střelil jsem sotva 2 šípy, pak se ten kůň do toho zapojil a drak měl najednou sotva milimetr HP ale to už je úplně OT
Upravil/a Hanzales dne 18.11.2011 17:14
Pozabíjel jsem mágy. Poté se tam za nějakou tu hodinku objevili kostry, což mi přišlo hodně zvláštní. Za pár hodin tam nezbylo nic. Je tohle ojedinělé??
ten mod chapu.. když už mohu ve hře zabíjet, nechápu proč by některé postavy a nebo ty dítka tam byli nesmrtelní. To neni reálné. Já radši krutou realitu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.