mám takový dotaz. Ovlivní nějak, když se přidám například do Companions (mám AJ, prostě cech co sídlí v Jovaskyru (teď nevím, jak přesně se to píše) ve Whiterunu) a pak se budu chtít přidat do jiného cechu? Nebo když se přidám k rebelům, budu se pak moci přidat k císařské armádě? Jde mi o to, že prolézám každý kout a dělám všechny úkoly, tak aby mi pak za 50 hodin až dojdu do Solitude neřekli, že už sem se spolčil s rebelama a k nim se přidat nemohu.
Nemůžeš se přidat k rebelům (Stormcloaks) a legii zároveň.
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Nemůžeš to je snad logický ne?? Když bojuješ prpti legii tak se k nim asi nemužeš dát ne... Mě to třeba od začátku vedlo k rebelum pač sem s nima utekl, kdyby si utekl s tím vojákem vede tě to k legii.... Si to pak až dohraju zahraju znova a to až potom se zkusím legii
Tak logický to samozřejmě je, ale co já vím. Tak doufám, že jsem se k rebelům nějak omylem nepřidal, jelikož mi zmizel MISC quest, ve kterém bylo, ať se připojím k rebelům. Ale o ničem nevim, tak snad ne no. Uvidíme.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.