suni napsal:
Právě jsem ho koupil ale po zapnutí a po videu mi to spadne nevíte co stím??
Zde se bavíme o CZ verzi, která ještě nevyšla, takže si ji nemohl ještě nikdo nainstalovat.
Svůj dotaz jsi měl směřovat do sekce "Davwnugar - po vydání" ! tzn: SEM: http://skyrim.4fa...ad_id=2904
Upravil/a Ligos dne 08.09.2012 19:02
Pane-jo doufam ze ji vydaji nebo schvali do 2 tydnu a ze az se tak stane tak ze o tom napisou na Tiscalim bo se mi nechce kazdej den prolizat net jestli uz vysla
http://www.youtub...ature=mhee
Zdarec. Rád bych se zeptal, kde můžu Dawnguard sehnat, protože mam Skyrim original a na Steamu Dawnguard jaksi zmizel, prostě tam neni a mě se nechce do origo hry cpát DLC z warezu. Nechápu, proč to už na steamu neni. Jestli tu už tady někde je, tak se omlouvám, ale nenarazil jsem na to.
Případně by mě zajímalo, jestli by mi fachala warez verze Dawnguardu na origo hře na steamu.
Díky moc Sharal
Upravil/a sharal dne 02.12.2012 00:43
Ulfric is the true high king of Skyrim !
Už to tu je, ale DG se mudí koupit v obchodě, nebo přes nějaký internetový obchod, kde si koupíš krabičku a kodem a pomocí toho kodu si pak nainstaluješ do hry DG, když to dáš do googlu tak ti to najde prodejny kde ho v cz koupit.
No tak samozřejmě, že to jde, já to tak třeba mám. Ale nepočítej, že ti tu bude někdo moc radit. Warez se sice toleruje, ale nepodporuje Prostě jednej podle selského rozumu. Najít, stáhnout a nahodit není nic komplikovaného...
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Já jenom nechápu, jestli to může jít na steamový verzi. Steam to má nějak chráněný. Ale dík, určitě to teda zkusim
Ulfric is the true high king of Skyrim !
můžete mi poradit?
Hele mám dawnguard a jak bude v češtině necápu to chce te říct že skyrim má český dabing nebo co myslíte protože dawnguard mám v češtrine (myslím titulky a názvy věcí!!!!). Prosím napište mi správu!!!!!
Hurrrrráááááááá 78lvl skilly na 100b!!!!!!
no jasný ale tet se mi stala vec ze sem mel steam v angličtině a dala se mi i hra do angličtiny jenom nevím jak to dát spět!!!??
Hurrrrráááááááá 78lvl skilly na 100b!!!!!!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.