Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 7 host(ů)
 Tisk diskuze
Naprosto nezávazná a nekonečná konverzace: Dějství druhé
Lord Rade
jsem ve škole nemám moc času tak jednou větou: to si snad všichni děláte prdel..
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Mike
Lord Rade napsal:
jsem ve škole nemám moc času tak jednou větou: to si snad všichni děláte prdel..
¨
Akorát jsem přišel, jsem totálně vyčerpán, a to mě ještě čekají dnes dva další - dvě další setkání... jsem totálně vyšťavenej, ani psát se mi nechce.

NAGO, to si snad děláš srandu, stejně jako ostatní, co odchází. Asi bych měl mluvit taky za sebe, sám jsem měl za život excesů, nicméně, zvažte všici svá rozhodnutí. Nago, Diégo... a další. Pokud ne, ahoj, ahoj, ahoj!! bohužel
http://www.ulozisko.sk/obrazky/662771/jabko.jpg


 
Whirt
Nago,


Snad nikdo doopravdy neodejde a vrátí se... Já hlavně doufám, že nikdo další už odejít nechce...
 
Merundin Thuri
Dívat se vpřed k zářným zítřkům, ale jakým když polovina fóra buď vidí tmu nebo už nevidí (by methylalkohol).
Akathosh je vládcem bohů, ale já su čarovny.
Přízrak Noci- moje povídka o Thalmorském vrahovi http://www.skyrim...ad_id=3723



http://www.nodiatis.com/pub/6.jpg
 
Mopidu
V knize Až včera dorazíš je jedna postava, která mu Shoggota a Tsunamitopce hrozně připomíná, ale je rozumnější, viz úryvek:

"Podle Einsteina je selský rozum jenom způsob, jak jsme zvyklí... blablablabla, tohle se mi nechce psát ...ale většinu času nás jen omezuje.
"V ČEM nás omezuje?"
"Že nevidíme co je pravda... Blablablabla, něco o zeměkouli..."
"No jo, někdo to podle všeho udělal."
"No to je mi novina. Jistě, byl to Koperník! Blablablabla..."
vzdala jsem to
A teď bacha!
"Ale dnes už se o těhle věcech většinou nebavím."
"Proč ne?"
"Lidi o tom nechcou přemýšlet"
"To chápu."


Myslím že k tomu není co dodat
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
scorpioncz
mopi ? mám na tebe otázku ? Grin kdo se snažil sebrat hRDLovi dominiově červenou ??!!
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mopidu
No, nikoho nebudu jmenovat... Ale když jsem včera dorazila v devět na chat, už ji někdo měl
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
scorpioncz
Mopidu napsal:
No, nikoho nebudu jmenovat... Ale když jsem včera dorazila v devět na chat, už ji někdo měl
.. hmm ... to by nikdo neměl dělat ... je to trochu zneuctění ... ale co ...
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Leneren
nagasadowcz napsal:
Drazí kamarádi, kolegové, občané 4FANu,

že se mnohým nebude líbit, když otevřeně napíšu svůj upřímný názor na minulou situaci, mě nezaskočilo. Naopak, počítal jsem s tím. Upřímně jsem si ale myslel, že tenhle kolektiv se zachová úplně jinak, než se nakonec zachoval. Jelikož jsem si dneska ráno přečetl leccos nového, musím tohle napsat. Snažil jsem se zachovat spravedlivě, nestraně, rozumně a diplomaticky. Snažil jsem se najít kompromis a dát prostor všem. Snažil jsem se bezhlavě neházet vinu jen na jednu stranu, ani bezhlavě neobhajovat tu druhou. Udělal jsem, co jsem považoval za správné a byl jsem přitom na straně sebe samého a tohohle fóra. Snažil jsem se pomoct vyřešit vzniklý konflikt mírovou, poklidnou cestou, protože mi na tomhle fóru hodně záleží. Že se to u některých nesetkalo s nadšením, to mi nevadí a dobře to chápu. Ovšem to, že se tu najdou lidé, kteří mě za to odsoudí jako zrádce a sdělí mi, že se mě budou snažit při první příležitosti nějak potopit nebo mi jakkoli znepříjemnit život, to mě zamrzelo strašně moc.

Několik otevřeně napsalo, že by mě tu vlastně nejraději už neviděli a od mnohých cítím, že by jim moje nepřítomnost taky nevadila. Jak už jsem tu psal několikrát, internet mám rád za to, že na něm podle mě může lépe fungovat demokracie. Nejsem-li někde vítaný, pak se nebudu vnucovat, ani nikomu otravovat život. Vidím, že moje přesvědčení, že mám udělat, co považuju za správné a starat se, protože tady to má smysl, bylo chybné. Vidím, že jsem měl raději držet hubu, všeho se zdržet a do ničeho se nemíchat. Ale takový já nejsem a nikdy nebudu. Pro mnohé je to, jak vidno, problém a tím pádem vás nebudu dál svojí přítomností obtěžovat.

Chci tímhle poděkovat všem bez výjimky za všechnu legraci, kterou jsem si tady s váma užil, za všechny chvilky, kdy jsem neměl co dělat a tady se vždycky něco našlo. Doufám, že na mě budete pamatovat i v dobrém a že třeba jednou někteří líp pochopí, proč jsem udělal, co jsem udělal a o co jsem se vlastně celou dobu snažil.

Jmenovitě se chci rozloučit hlavně s Whirtem, hRDLou, BadWolfem, Mopi, Chell, Norbim, Ligosem, Koniaashem, MortuusDominus, Mikem, Lordem Radem, Lenem... doufám, že jsem na nikoho nezapomněl a že si to třeba přečtou i ti, kteří to tu teď nebudou moc navštěvovat.

Je mi líto, že moje snaha dopadla, jak dopadla a že jsem přispěl svou špetkou namísto k záchraně k destrukci a rozkladu tohohle fóra. Ale stojím si za tím, co jsem udělal a dál to považuju za správné rozhodnutí.

Mějte se tu dobře a ať to fórum sakra kvete aspoň beze mě a snad to ještě nějak dopadne a zase se tu s váma v klidu sejdu. Za zrádce, přeběhlíka a nechtěného vyvrhele tady ale být nechci. Snad to pochopíte.

Držte se,
Váš Naga

Nevím co na to napsat. Snad jen to, že ty za nic nemůžeš a to co jsi napsal mi vhání slzy do očí. A taky to, že pokud někdo přispěl k rozkladu fóra byl jsem to spíše já než ty. Věř mi nestojí to za to aby jsi odcházel. Ty jsi za nic nemohl. Jenom jsi se snažil vše vyřešit co nejlépe a nejšetrněji.
Prosím neodcházej.
 
Mopidu
Nagy je mi taky líto, ale nemám co na to říct... Za zrádce ho nemám, mít ani nebudu, ale... Narozdíl od většiny on neodešel kvůli nim, ale kvůli nám a sobě... Doufám že se nám tu ještě někdy ukážeš, Nago. Třeba až se tohle vyřeší... Zatím teda adios...
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Blatman
Zatraceně vraťte se všichni zpátkySad. Nikdy sem tě nago za zrádce neměl ty ses to dycky snažil jen urovnat.
Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.

Always look on the bright side of life....Smile

Nevěřte vlaštovkám!!!

TOTTENHAM HOTSPUR!Wink

http://www.youtub...EGbjR1Y9Qo SIX SEASONS AND A MOVIE!
 
scorpioncz
to je strašný .... všichni odcházejí !!
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
MortuusDominus
Docela by mě zajímalo, kdo má zase tohle na svědomí??? Naga byl zrovna někdo, kdo uměl být naprosto nestranný a nezaujatý a takového člověka je škoda :/ Nejlepší lidi chtějí odejít... co se to tu děje ? Nakupte sudy chlastu sejděte se v nějakým topicu nebo chatu a vyřešte si to už všichni, dejte si mír a už přestaňte blbnout. Tohle je nějaký 2012 - konec fora?
Upravil/a MortuusDominus dne 30.11.2012 17:47
 
nagasadowcz
Tak prosím vás, koukám, že jsem způsobil trochu zmatek. Neodcházím, stahuju se. Prostě chvilku počkám a dáchnu si a doufám, že se vrátím co nejdřív, že to půjde. Těším se, až se to tu zklidní. Ten vzkaz asi vyzněl dost definitivně hlavně tím loučením. Jen jsem to chtěl pro všechny případy napsat. Prostě teď budu chvíli pryč z důvodů, které jsem už uvedl. Nerezignuju natrvalo. Nemluvě o tom, že mě k fóru váží povinnosti jako porotování soutěžě o DG a alespoň udržování jednoho nešťastného vlákna. Jak už tu mnohokrát padlo "One does not simply leave...". Dál si stojím za tím, že tohle je moc silná parta na to, aby se nechala zlomit. Prostě to chce čas a já cítím, že na ten čas se chci stáhnout. Howgh.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga Grin
 
Lord Rade
Všichni jste se mírně řečeno zbláznili. Tohle by mě ani nenapadlo.. Proč musíte přicházet s něčím takovím jako odchodem? Tak stalo se, že se tu do nás dva lidé naváželi, ale to neznamená že se kvůli nim rozpadne celé fórum. To je tohle společenství tak křehké? když ho naruší dva lidé? A kdo tě sakra nago nazval přeběhlíkem? To je jako v třetí třídě, když se začneš bavit s lidma který nemá nikdo rád tak tě nebudou mít rádi taky... Vždyť teď oba dva dny mlčí, tak si to možná uvědomili a je klid, tak nevím proč je tu stále taková atmosféra.. Nevím co říct, ale děláte blbost.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Mike
Nago, co říkáš na ten můj článek o Hobitovi - líbí se? Smile
http://www.ulozisko.sk/obrazky/662771/jabko.jpg


 
nagasadowcz
Ano, oni dva dny mlčí a je klid. Někteří ale dál rozebírají a živí flame. K mému nemilému překvapení to není ani Shoggot, ani Plavec. Jak už jsem psal, situaci chápu, ale nehodlám se jí dál zabývat. Ne teď, ne takhle. Tohle ať se vykrystalizuje samo a pak jsem tu zpět jak na koni. Jestli to potrvá den, dva nebo týden, to už na mě nezáleží Wink Sorry, že jsem vyvolal dojem osudového odchodu, asi jsem ten vzkaz pojal až moc emotivně Grin Vždyť mě znáte, preferuju chladnou hlavu. A teď už čau. Já si jdu zahrát Skyrim.

EDIT: Mikeu, líbil, posílal jsem ti PM Wink
Upravil/a nagasadowcz dne 30.11.2012 17:53
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga Grin
 
Mopidu
Podle mě se ti dva vrátí večer... Ale i kdyby nevrátili, tak ztráty máme obrovské -_-
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Mike
Naga: JJ, dík - tohle mě fakt tady štve, že nepoznám, že mi dojde PM, když jsem nonstop přihlášen... nj... jdu to omrknout, odepíšu, dík.
http://www.ulozisko.sk/obrazky/662771/jabko.jpg


 
Ligos
Lord Rade napsal:
... Vždyť teď oba dva dny mlčí, tak si to možná uvědomili a je klid, tak nevím proč je tu stále taková atmosféra.. Nevím co říct, ale děláte blbost.


Přijde ti tohle jako dva dny mlčení? - http://skyrim.4fa...wstart=160

Dobře se koukni na čas a datum posledního Shoggotova příspěvku. Právě díky těmto jeho posledním komentářům jsem se rozhodl stáhnout se a nechat ho tady dál všechny poučovat a moralizovat, jak je jeho zvykem. Tohoto se účastnit nebudu....
Upravil/a Ligos dne 30.11.2012 18:07
-KRLEŠ-

Skyrimský průvodce:
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Naprosto nezávazná a nekonečná konverzace: Dějství osmé Pokec 801 04.03.2024 22:02
Naprosto nezávazná a nekonečná konverzace: Dějství sedmé Archív fóra 6000 09.09.2015 22:02
BUG nekonečná válka, spadlý z oblohy, osvobození skyrimu Skyrim - dotazy, návody,.. 2 22.06.2015 15:35
předměty nezůstávají tam kde by měli Skyrim - dotazy, návody,.. 11 18.10.2014 16:46
Nekonečné questy? Archív zodpovězených dotazů 4 26.07.2014 17:24
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5697 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist