Lunthatcoss napsal:
já jsem jen na notebooku ale jako mužu připojit k tv.. jenže to bude obrovské.. To udělám až zde bude ta fotka slíbená.. chlapec alá holčička
My máme jeden faaaaaaaaaaaaaaaakt slabej komp k telce připojenej k telce ve TŘI DÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
Proč se Češi někdy snaží mluvit slovensky, i když jim to nejde? A naopak Slováci česky? Však si rozumíme, tak co Ne, že by mi to nějak vadilo, nic proti, ale zajímalo by mě, odkud se bere tahle tendence.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Proč se Češi někdy snaží mluvit slovensky, i když jim to nejde? A naopak Slováci česky? Však si rozumíme, tak co Ne, že by mi to nějak vadilo, nic proti, ale zajímalo by mě, odkud se bere tahle tendence.
proste automaticky keď si píšeš dlho s niekym "z druhej strany" len mňa to zatial obchádza
You can kill yourself, or die trying...
No, já spíš snažím slovensky mluvit, ale můžu s ort tapožádat o kapesník, víc neumím
Pardon, klávesnici docházejí baterky
Upravil/a Mopidu dne 16.11.2012 20:38
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.