a tak urcite to trvalo velice dlouhou dobu ale aspon uz to je a bethesda je neposlala do haje.. i kdyz je pravda ze bych radeji neco hmatatelneho nez jen kod
Sanued napsal:
Do Morrowindu by som sa rád pozrel.
Zahraj si jednu epickou hru, nejlepší RPG co jsem kdy hrál . Jmenuje se Morrowind
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Bethesda vydala trailer na Dragonborna. Sakra znova mi nejde postnuť link Do YT dajte The Elder Scrolls V Skyrim: Dragonborn - Official Trailer
Upravil/a Sanued dne 05.11.2012 17:15
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Normálně bych řekl: To je další DLC od BH, to nechci.
Ale... Ten Morr nevypadá zas tak špatně... Jen se bojím Cliff Racerů... Lítání na drakovy? Pěkný... Jen aby to nebylo jako jízda na koni. Breberky z Vvardenfellu jsou ve Skyrimském podání docela zajímavé (Sleepers awake!)... No, uvidím kolik to bude stát, a možná si to koupím.
A ten konec videa nevypadá špatně
Upravil/a BadWolf dne 05.11.2012 17:32
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
jj taky koukam..mel to byt Trailer na dragonborn .. jiz ke shlednuti na youtube ... jinak koukam ze se tam ukazou i ty poletuchy z morru a dokonece i podobne stavby jako od ald runu ..jinak goblin rasa a letani na dracich
Zkusím to sem vložit já
/watch?v=OsROQUWaHnQ
Upravil/a BadWolf dne 05.11.2012 17:48
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.