Je ten mód ještě aktuální, myslím na verzi 1.9. Já mám Skyrim na přenosném pc, grafickou kartu, která hru podporuje, přesto koukání pod vodou nefunguje.
O nějakém řešení nevíš? Zkusil jsem hru na minimálních i maximálních detailech bez úspěchu. Optimální detaily též nezaberou. i když nerad používám módy, tak jsem ochoten udělat vyjímku. Ne že by to byl velký problém, ale třeba když jsem hledal ten brk uprostřed jezera bylo to utrpení.
Mám stejný problém. Povedlo se mi ho kdysi vyřešit, tím že jsem odinstaloval drivery na grafiku a jelo to pekně voda jako by tam nebyla , ale nešlo vidět dračí dech, pozření duše, pár (většina) kouzel a další hlouposti. Ale spíš jsem se divil, že ta hra vůbec jela bez driveru.
Jak jsem psal i v jiném topicu na podobný problém, háček může být ve špatných souborech typu "d3d9".
Když jsem si po měsíci hraní dal do Skyrimu ENB sérii, tak problém přestal a i efekty ohně, kouzel a podobných věcí, měli hnedka jiný a hlavně lepší vzhled a efekt.
Odkaz je i zde, v mém seznamu módů: http://skyrim.4fa...ad_id=3698
Navíc náročnost i s třeba stovkou módů se moc nezvedne.
Já to vím, mám dosti slabý pc, tak ještě abych to nevěděl, že?
Upravil/a Diego dne 12.08.2013 20:10
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.