Amonius (lidi, kvůli takovým slovům, jako je "flétna" se pohoršujete. Kdybyste věděli, proč jsem na nějaký čas přestal hrát slovní fotbal, divili byste se... )
(Nerevare, mých příspěvků si nevšímej, neboť toho nejsem hoden. Vím, že čekáš na poklidnou partičku s Diegem. Mimochodem, přijde mi od tebe celkem pokrytecké, když zrovna ty káráš ostatní za slova, jako je "flétna". Vzpomínáš, proč jsem na čas přestal hrát tuto hru? Sorry, musel jsem to napsat, prostě si myslím, že se nechováš fér...
Ostatním doufám nevadí, že jsem se opět zapojil.)
Upravil/a Ligos dne 03.11.2012 02:33
(Ligosi, jestli si se sem přišel zase urazit, tak to klidně udělej, nehodlám tě řešit, páč na to fakt nemám náladu ani čas, a kdyby tě to zajímalo tak za tamten, řekněme 'zkrat', sem se pokud vim omluvil, tak nevim co tady řešíš, Navíc příčinou toho zkratu bylo i to, že sem měl 'trochu' vypito a byl tu Leny(takovej ten šílenec), tak sem mu prostě odepisoval po 'jeho' stylu. Pokud něco z toho vadí tobě nebo adminům, tak ať mi to moderátoři klidně msažou, já těch cca 5 příspěvků ve fóru milerád oželim a néé, nevadí mi že si se zapojil -_- )
Nerevare, nepřišel jsem nikoho urážet, odpusť mi, pokud to tak bereš.
Jen mě v tu chvíli nadzvedla ze židle tvoje poznámka o flétně, že jsem musel napsat, co jsem si myslel.
Ještě jednou tě prosím za odpuštění a už se k tomu nebudeme vracet, ok?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.