Ahoj, asi po druhém utoku draky na stáje, nemůžu najít jejich majitele.. .už nevim jak se jmenuje... ne že bych měl k němu nějakej vztah :-D .. ale trochu mě mrzí, že si zde nemůžu koupit koně ... nějáká rada?
edit: ještě bych dotaz rozvinul, takže když zabiju NPC obchodníka, popřípadě " nechtěně" i jeho rodinu, tak obchod bude už navždy prázdný ?
Upravil/a Portak dne 16.11.2011 20:05
já jsem si s tim majtelem dal rvačku zbil jsem ho a vytáhnul na mě dýku tak jsem mu jí vrazil ještě jednou :-)a byl mrtvej :-) to se mi stalo poprví
mam stejnej problém :-D
Protože se nemůžeš prát s každým, vyzvat k rvačce jde jen pár lidí
Jinak měl by sedět někde u stájí nebo být v domečku, jestli tam není tak je pravděpodobně mrtvý od draka a jestli tam ani tělo není tak se možná někam zakutálel a budeš muset udělat to co říkal Naga
Portak napsal:
Ahoj, asi po druhém utoku draky na stáje, nemůžu najít jejich majitele.. .už nevim jak se jmenuje... ne že bych měl k němu nějakej vztah :-D .. ale trochu mě mrzí, že si zde nemůžu koupit koně ... nějáká rada?
edit: ještě bych dotaz rozvinul, takže když zabiju NPC obchodníka, popřípadě " nechtěně" i jeho rodinu, tak obchod bude už navždy prázdný ?
Díval jsem se do Větrnožlebských stájí, majitel se jmenuje Ulundil (Je to vysoký elf).
A jeho ID by mělo být 0001b145
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.