Co byste řekli že strýček BigNord ví jak koupit DLCčka přes steam ? (Bez použtí Tor browser a jiných věcí co mění IP(podle ní steam pozná odkud jste a zařadí Vám to jako nepovolené) (hRDLA nereagovat a neptat se proč )
no, ono to tak jednoduché není, samozřejmě že hinduisté ( právě potomci oněch Arjů) kteří například zlikvidovali Mohendžodaro ( možná nejstarší město na planetě ), hlavně Bráhmáni a Kšatrijové, si svoje předky dost přibarvili... je ale například pravda, že v himaláji žije dodnes etnikum Hunzů, jediný národ široko daleko se světlými ( dokonce zrzavými ) vlasy a modrýma očima. asami se považují za potomky alexandra velikého, ale opravdu bych je spíš považioval za poslední ( pardon ) arijce žijící dosud v kolébce evropské rasy. To, že indové vypadají jinak je hlavně důsledek křížení s Drávidy a podobnými rasami, které před těmi 6ti 7mi tisíci lety obývali celý subkontinent, o pozdějších invazích např. turkotatarských mongolů ( Mughalská dynastie ) ani nemluvě...
Upravil/a koniaash dne 18.10.2012 17:02
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
koniaash napsal:
no, ono to tak jednoduché není, samozřejmě že hinduisté ( právě potomci oněch Arjů) kteří například zlikvidovali Mohendžodaro ( možná nejstarší město na planetě ), hlavně Bráhmáni a Kšatrijové, si svoje předky dost přibarvili... je ale například pravda, že v himaláji žije dodnes etnikum Hunzů, jediný národ široko daleko se světlými ( dokonce zrzavými ) vlasy a modrýma očima. asami se považují za potomky alexandra velikého, ale opravdu bych je spíš považioval za poslední ( pardon ) arijce žijící dosud v kolébce evropské rasy. To, že indové vypadají jinak je hlavně důsledek křížení s Drávidy a podobnými rasami, které před těmi 6ti 7mi tisíci lety obývali celý subkontinent, o pozdějších invazích např. turkotatarských mongolů ( Mughalská dynastie ) ani nemluvě...
Pěkné shrnutí. Někteří historici se dnes domnívají, že Vikingové kdysi přišli právě z oblasti původně osídlené Arji.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Co se germánského etnika týče je takřka jisté, že dorazilo do střední a severní evropy zpoza volhy tlačeno Huny někdy kolem přelomu letopočtu. To také odzvonilo Keltům v českých zemích
Upravil/a koniaash dne 18.10.2012 18:40
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
BigNord napsal:
Co byste řekli že strýček BigNord ví jak koupit DLCčka přes steam ? (Bez použtí Tor browser a jiných věcí co mění IP(podle ní steam pozná odkud jste a zařadí Vám to jako nepovolené) (hRDLA nereagovat a neptat se proč )
Pokud nemám krabici a Bethesda mě nechala čekat soo long tak si to radši stáhnu...
BigNord napsal:
Pokud nemám krabici a Bethesda mě nechala čekat soo long tak si to radši stáhnu...
Fallout 3 s DLC a FNV vlastním od Bethesdy odriginálně, ale Skyrim jsem ukradl sice jsem si to chtěl později koupit ale ani na to teď nemám.. Sice nezbírám body a nemůžu modifikovat, ale jinak je vše ok, ale neberte to tak že pirátství podporuju, když mám nějakou hru rád a není to nějaká kravina tak si ji koupím jenom na Skyrim se nedostalo..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Já přiznávám upirátění dawnguard, ale nic jsem z toho neměl, anžto skyrm se mi začal strašně sekat.
sakra, bolí mě noha
To jsem se zase dočetl věci
Zajímavá diskuze mezi Nagou a Koniaashem, BigNordova propaganda Bethesdy, a cvičení ?
BTW, Naga, to už jsem dávno vzhůru (pokud je všední den a jdu do školy)
EDIT: Jináč, až se odpoutám od YT, jdu točit další LP !
EDIT: Mám LP ze Spore
To Whirt: Kdyby jste se celý dny nemlčeli jak ryby, nebylo by to hned za sebou Jak mám vědět, že jste všichni umřeli ?
Upravil/a BadWolf dne 19.10.2012 17:04
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf: Včera jsem tu zase trpěl samomluvou já... Psal jsem neustále o DW pro Nagu... Hold si na to během školního roku budeme muset zvyknout... (Mimochodem se ulívám právě teď z výtvarky )
EDIT: Mimochodem už si se začal koukat na sedmou sérii, nebo ještě ne?
Upravil/a Whirt dne 19.10.2012 17:28
|Tojo já dawnguard hrál.A je to jen asi hodina hraní navrch.
Jo a hRDLO a Cryi.Prosím vás zkuste ten BF 2142 a napište mi jestli vám jde.Protože já už jsem zoufalý :/.
Whirt napsal:
BadWolf: Včera jsem tu zase trpěl samomluvou já... Psal jsem neustále o DW pro Nagu... Hold si na to během školního roku budeme muset zvyknout... (Mimochodem se ulívám právě teď z výtvarky )
EDIT: Mimochodem už si se začal koukat na sedmou sérii, nebo ještě ne?
Ještě ne, já ani nedokoukal druhou polovinu šesté...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.