Já už si to přesně nepamatuju. Já je znal už delší dobu, ale tím, že jsem měl teď začít dělat ruštinu jsem si na ně vzpomněl. Kde jsem na ně přišel původně, už nevím. Někde na netu prostě.
Upravil/a nagasadowcz dne 20.09.2012 00:15
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Vzpomínáte si, jak sem před časem dával Whirt video, které zobrazovalo bahnoměrky v akci?
Vždycky jsem si říkal, jaké to je jezdit po Morrowindu s bahnoměrkou a hle, on na to je mód!
Ligos napsal:
Vzpomínáte si, jak sem před časem dával Whirt video, které zobrazovalo bahnoměrky v akci?
Vždycky jsem si říkal, jaké to je jezdit po Morrowindu s bahnoměrkou a hle, on na to je mód!
Das ist so wunderbar!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Páni, Morrowind je krásný... ...celý to video jsem dokoukala a lituju, že mi Morr nefunguje ty zvuky, rostliny, zvířata a naprosto epickej dunmeří hlas... ...chjo.
Mopidu napsal:
Páni, Morrowind je krásný... ...celý to video jsem dokoukala a lituju, že mi Morr nefunguje ty zvuky, rostliny, zvířata a naprosto epickej dunmeří hlas... ...chjo.
Mno, podle toho videa soudím, že je to Morrowind Overhaul, který nefunguje s CZ verzí, takže ho taky nemám. Ale mám spoustu módů na grafiku, takže nakonec vypadá hra fakt dobře. Navíc, tento mód opravdu funguje, na rozdíl od spousty jiných....
Mopidu napsal:
Já nevím co to dělá, zkusím až budu na kompu (jestli jsem to už neodinstalovala), ale dík za snahu pak to sem napíšu (pamatuju si že na mě vyskočí úvodní okýnko, ale jak dám play tak mi to píše ňákej error, nevím jakej)
Mopidu napsal:
Já nevím co to dělá, zkusím až budu na kompu (jestli jsem to už neodinstalovala), ale dík za snahu pak to sem napíšu (pamatuju si že na mě vyskočí úvodní okýnko, ale jak dám play tak mi to píše ňákej error, nevím jakej)
Macraschley1 ten obrázok so spidermanom a križiakom je úžasný .D
Prečítajte si moje príbehy z Elder Scrolls sveta Príbeh Khajiita http://skyrim.4fan.cz/forum/viewthread.php?thread_id=2773&pid=33591#post_33591
Diego napsal:
Proč nefunguje čeština s modem Overhaul?
Já nevím proč, zkrátka, když zaškrtnu MorrowindCZ, tak se to ani nespustí... Po odinstalování Overhaulu zas všechno šlape. Ale já jsem spokojený s tím, jak to je... Jak říkám, mám jiné grafické módy, takže hra vypadá obstojně...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.