Tohle je první dwemerské místo (a vůbec první zmínka o dwemerech), na kterou jsem zatím narazil.
Tato lidmi neosídlená oblast má pár větších budov a obrovské podzemí. Už za prvními dveřmi najdete velké množství dwemerských náčiní, artefaktů i normálních všedních věcí v dwemerském stylu.
Najdete zde mnoho truhel (a vyšší levely zámků) a zajímavých věcí, především také různé rudy.
Na tomto místě vás budou terorizovat funkční stroje.
(K tomuto místo se váže quest, jehož zadání dostanete od Septimus Signus z Outpost ve Winterholdu.)
Místo se nachází v trojúhelníku mezi Dawnstarem a Winterholdem. Zhruba zde:
Další zmíňku sem já zaznamenal v drbech a legendách že Morthal (Myslim :/) je nejstarší město Skyrimu postavené Dwemery.
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Za ty dlouhá léta se to mohlo přestavět ale takhle to řikaj, mam pocit že i když se jede dostavníkem tak to ten kočí řiká.
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Bthardamz je určitě další Dwemerskej flek ale nemám absolutně tušení jak se tam dostat!!!! Je to kousek od Svatyně Peryitea. Jsou tam dvoje dveře jedny zamčený potřebuju klíč a druhý dveře sou zatarasený nějakou rostlinou bo kořenama... bylo tam pár zasažených tak sem je pokosil klíče u sebe nemají a já nemám tucha jak se tam leze!!! Ch se tam podívat ptz prolejzáním Dwemer ruin jsem v Morrowindu trávil hodně času. neví někdo
měl by tam bejt takovej khajitt - tomu misíš přinést střibrnej ignot, vampíří prášek, rubín a jednu kytku (v aj deathbell) pak si promluvíš s tou daedrou a ta tě tam pošle
jo nejlepší artefakt ve hre štít který při krytí vytváří magický štít fakt s tímdle štítem je boj s mágy a draky bezstarostný
nic není pravda,vše je dovoleno
Honzas4400 napsal:
Další zmíňku sem já zaznamenal v drbech a legendách že Morthal (Myslim :/) je nejstarší město Skyrimu postavené Dwemery.
to si asi spletls nejstarší město postavené dveomeri neni morthal ale markharrt jo větrní žleb je nejštarší město postavené NORDI a ještě starší je saarthal ale marhhard je nenejstarší je postavení DVEOMERI takže nejstarší město neni vetrní žleb ale markhart větrní žleb je nejstarší město postavené nordi.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.