Je to naprosto skvělá hra, kterou doporučuji. Někdy je však docela těžká a dala mě fakt zabrat. Jinak jestli Tě berou takové hry, tak ještě doporučuji Machinárium a nedávno jsem dohrál Botaniculu a ta je taky dost dobrá. A Machinárium mě asi z těchto tří her vzalo nejvíc.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Mopidu napsal:
O.O to vypadá jako úžasná psycho hra O.O
TO CHCI
Mopidu, už si pořizuju akvárko na hlavu Ale fotku sem dávat nebudu, ještě by tě to vzrušilo
jsem OT, vim
Já už si (po absolutním záchvatu vzteku že mi brácha vymazal všechny světy i charactery) sehnala na nové postavě akvárko taky Úžasný to pohled na panáčka v "úžasném" copper brnku s akvárkem na hlavě
Tak... A teď teprve končí OT
Ano... Nejlepší brnko se kterým bude postavička 100% vypadat divně (zato iron brnko, to je epic a vůbec nejvíc epic je nekromantistický brnko nebo jak se to jmenuje)
tak jo a teď už konečně stop OT (snad )
Mahoney, mám ji dohranou dvakrát a není to dost!
Je to úžasné atmosferická hra, na kterou člověk jen tak nezapomene, rozhodně doporučuju koupit, protože je to jedinečný zážitek!
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.