co? to fakt aha já to zmrvil to se moc omlouvám já myslel že se automaticky fraps přepne do hry moc se omlouvám zítra nahodím dálší díl ten už bude v poho
leneren napsal:
co? to fakt aha já to zmrvil to se moc omlouvám já myslel že se automaticky fraps přepne do hry moc se omlouvám zítra nahodím dálší díl ten už bude v poho
Jasně, to se stává.. ale nechceš radši počkat na ten mikrofon? Odrazí se to na kvalitě
Pokud zmáčkneš tlačítko pro nahrávání, tak ti Fraps začne nahrávat aktuální zobrazenou aplikaci, což byla plocha. Pokud aplikaci ukončíš, tak Fraps nahrávání vypne, ale protože plocha jede i po spuštění jiné aplikace, Fraps ji vesele recordoval dál, i když na monitoru už běžela jiná
leneren napsal:
Jasně, to se stává.. ale nechceš radši počkat na ten mikrofon? Odrazí se to na kvalitě
no budu sic dál točit ale tu kvalitu zkusím upravit jinak stojí za to is aspon poselchnout ten řev nakonci jinak zítra vydáme rozhovor se slender manem
Diego napsal:
Nazdar lidi
Co se tu dělo? Napište mi to někdo stručně do pár vět. Abych nemusel pročítat celé fórum.
Docela velká hádka v Hate Parku od strany 17 Já vs. Len, Whirt nosil holky na zádech, změnil si podpis. Přišel BadWolf. Norbi, Len a Chell uuž natáčejí.
A to je asi tak všechno .
1 vrzi v lese ale jsem tam ledově klidný scény kde řvu jsem vystříhal ne kecám jsou tam
jinak za 5 min to bude tady [url]
Upravil/a Leneren dne 30.08.2012 17:40
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.