Jezour napsal:
Právě mi to pošta doručila :-), nahrávám a vysoce se těším. Teď mě min. týden nikdo neuvidí :-D. Jediný problém co jsem zatím měl byl se steam, kdy se mi bar sekl při vytváření cache, vypnul jsem to, odinstaloval a zapl instalaci znovu, potom, už to jelo.
jj uplně stejná situace teď už jen počkat až se dostahne ten patch a hurá zabíjet draky
Už jsem lvl 8
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
taky bych rad hral z origa ale koupim si to pouze v pripade, ze se mi to bude libit a taky s tim pockam do vecera, kdyz mi sviti slunce do ksichtu neni to ono
Tak všichni vesele pařej a já mám veselej záchvat paniky, oči mám jak angorskej králík, pač jsem přes 22 hod vzhůru a jsem celá nějaká nervozní - snad jsem nadala blbý číslo, nebo tak něco... :,( z velké nadšení se mi mění v noční můru.
Mortuus: Držim palce
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Hodná holka...jsem ráda, že kdyžtak nebudu sama. Uklidňující psali na mejl, že dneska - (až teď mě napadlo dát štítek se jménem na zvonek, snad používaj tel. a nepodělala jsem to tím ) Tak jsou až z Písku snad a k Praze to maj kus - uvidíme... jen přemejšlím do kolika rozvážej.
Upravil/a MortuusDominus dne 11.11.2011 16:15
Pokud sem to dobre pochopil, je uplne jedno ze si na jinem pocitaci prihlas se tam na svuj steam a zmen si adresu u nej pak by sis mohl hru koupit pres steam
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.