Ahoj vždy se mi povedlo se stát upírem. Bojoval jsem pouze pěstmi a mlátil do toho upíra tak dlouho, dokud mě to nenapsalo že jsem byl nakažen. Teď se mi to nějak ale nedaří. Můžu mlátit do kolika upírů chci,ale stejně se nenakazím. Neví někdo o nějakém ,HODNÉM" upírovi který vás kousne za nějaký poplatek či nějaký Quest? díky ;D
Diego...pomohlmi smodemdo Skyrimu...požádejteho o pomoc také
Vlkodlak nejsem.Nejsem ani u družijníků takže něvím jak bych se jím stal. Jsem sice redguard,ale za toho hraji skoro pořád a vždy se to povedlo ((
Ehm.. Redguardi JSOU odolní vůči nemocem. Možná že jsi měl vždy nějaký bug a nakazil ses a teď se to opravilo. Jinak myslím že "hodní" upíři co tě nakazí jsou jen v Dawnguardu.
To je těžké... Já v Morthalu už byl a to doupě jsem vyčistil :-/ Vlkodlak nejsem,ale Redguardi jak říká hRDLA jsou odolní vůči jedům a to ještě jen 50%. Né vůči nemocem ale to vem čert ) jinak stejně díky
Diego: Je to pravda tak proč to nezveřejnit ;D
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.