Přiznám se, ukládám až příliš často (nejvíc v dungeonech). Jsem ten typ co si moc nehlídá životy, před-cenní nepřátele nebo prostě pojde. Stává se vám to taky? Není to žádná hanba stále ukládat, proto se vyjádřete jak jste na tom právě vy.
ja si práveže neukladám často a to je moja základná chyba často ma zachraňajú autosavy ale keď viem že idem pred nejakého ťažkého súpera tak si zakaždým uložím ...
You can kill yourself, or die trying...
Já ukládám jen když vypnu hru nebo jdu na draugerského dethoverlorda
Jjinak pro ty co často ukládaj: existuje jeden mód který autosavne hru každou minutu. Sice jsem zapoměla název ale vím že takový je (třeba se zeptejte Diega až se vrátí, ten to najde )
Upravil/a Mopidu dne 24.08.2012 14:57
Já jsem dřív ukládal normálně a jen občas. Ale vzhledem k tomu, že mi někdy Skyrim spadne a nebo se sekne (asi za to může těch 104 módů ) Tak pro jistotu každou chvílí ukládám F5tkou.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Readyxx napsal:
jak casto ukladam?? pokazde kdyz projdu dverma nebo branou )
Tak u mě je to stejný. A začíná mě to děsit, protože už mám víc než 3000 uložení.
PS: Ááno, jsem fanatik do ukládání.
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Hodně zajímavé téma, nikdy mě nenapadlo o tom takhle přemýšlet.
Ukládám normálně rychlým savem, hlasoval jsem tedy pro F5ku i když F5kou neukládám, protože to mám přehozené na jinou klávesu, ale to je jedno.
Ukládám dóóst často. Asi tak 3x za 5 min ale někdy se mi stane, že si to dlouho neuvědomím a neuložím třeba půl hoďky...jinak save v menu jednou za čas.
Pevný save před vstupem do jakéhokoli dungoenu nebo započetím jakéhokoli questu, průběžně F5 a k tomu autosave. F5 převažuje, zvolil jsem tedy v anketě tuhle možnost.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Já ukládám akorad když vypínám hru,jinak hned po načtení mažu save a jedu bezněj(prostě když zemřu tak 100% MRTEV). Je to fakt masakr,doporučuju si takhle skusit jed jednu postavu a hned se i stý nejlehčí obtížnosti stává krutost(ne tak často jak na Master)
Cus
Pevná svae při každém vstupu/výstupu do města/dungeonu... A F5 po každém zabitém soupeři. Pokud jde třeba o lehké, třeba o bandity, tak to nedávám po každém zvlášť.
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
Jak často ukládám?Nikdy ne pevné uložení!!!!Hnusné zahlcování!!!Jinak F5 každou chvíli
Upravil/a Vitek222 dne 02.09.2012 09:30
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.