OSTRAVA FTW! Ale na kraji Republiky to není moc fér. Chtělo by to najít město, co je zhruba uprostřed. Co takhle... OSTRAVA!! Dobře, no, beru zpět. Btw, je sranda vidět ten úděl holek v hráčské komunitě, vždy středem pozornosti a v narážkách uháněné Což mi připomíná, že jsem neviděl tu tolikrát zmiňovanou fotku a připadám si diskriminovaný!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tak klidně :) A budeme chtít venkovní sraz nebo budovu ? Protože s Budavama se to má tak že nám jí bůďto nepučej nebo si já nevezmu na krk to že do půjčený budovy vleze cca 20-30 lidí a kdyby se něco rozbylo tak to bude na mě. Takže já jsem pro venkovní sraz ! :D a třeba když nebude pěkně a bude pršet tak můžu skusit zabrat nějakou hospodu nebo restauraci :)
nagasadowcz napsal: http://cs.wikiped....ADmavosti Já jsem pro, vypadá to tam pěkně! Co ten s Joker avatarem (sry, nick si nepamatuju)?
Já jsem si říkal, že jsem to už někdy slyšel - jedeme do vísky se zázrakem! http://www.cihost...72
Tak klidně A budeme chtít venkovní sraz nebo budovu ? Protože s Budavama se to má tak že nám jí bůďto nepučej nebo si já nevezmu na krk to že do půjčený budovy vleze cca 20-30 lidí a kdyby se něco rozbylo tak to bude na mě. Takže já jsem pro venkovní sraz ! a třeba když nebude pěkně a bude pršet tak můžu skusit zabrat nějakou hospodu nebo restauraci
[/quote]
Já jsem nejlépe pro venkovní sešlost. Ale přijedu kamkoliv.
Upravil/a Diego dne 13.08.2012 22:10
Diego napsal:
Chtělo by to abys napsal jak to všechno zařídíš. Přeci jen je ti 14 let(bez urážky) a abychom tam nepřijeli a nikde nikdo.
Chápu tě :) No tak pokud to bude venku tak to zas tak složitý nebude to bude spíš asi organizace na fóru a jenom bych asi zařídil nějaký to místo kam byjsme se mohli přesunout pokud bude pršet a to bude znamenat jenom nějak sehnat číslo na někoho kdo tam vede nějakou restauraci třeba přez zlatý stránky nebo přez 1188 to už je jedno a prostě mu zavolam a domuluvim se jetli když bude pršet jestli se tam může přesunout nějakejch 20 až 30 lidí :) Ještě na něco se chcete zeptat ? Protože chápu že chcete mít jistotu :)
Diego napsal:
Chtělo by to abys napsal jak to všechno zařídíš. Přeci jen je ti 14 let(bez urážky) a abychom tam nepřijeli a nikde nikdo.
Chápu tě No tak pokud to bude venku tak to zas tak složitý nebude to bude spíš asi organizace na fóru a jenom bych asi zařídil nějaký to místo kam byjsme se mohli přesunout pokud bude pršet a to bude znamenat jenom nějak sehnat číslo na někoho kdo tam vede nějakou restauraci třeba přez zlatý stránky nebo přez 1188 to už je jedno a prostě mu zavolam a domuluvim se jetli když bude pršet jestli se tam může přesunout nějakejch 20 až 30 lidí Ještě na něco se chcete zeptat ? Protože chápu že chcete mít jistotu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.