jestli máte neheskou postavu tak zmáčknete konzoli( ; ) a napište příkaz SHOWRACEMENU a udelejte si znovu rasu pohraví obliček jaký chcete odzkoušeno 100% funguje.
Upravil/a helio dne 29.01.2012 15:37
Docela blbý způsob který vám resetuje atributy a snad i perky. showracemenu doporučuji jen na změnu obličeje(to vám atributy nechá) a rasu si měňte příkazem setrace (název rasy v angličtině bez závorek).
Wabbajack him!
Ehm, a na PC asi nic takovýho nejde že? Bratr mi zmastil postavu, vypadá jak kdyby ji pozpátku protáhly kombajnem... Ale už sem dam docela velká levl a od začátku se mi to dělat nechce...
Skyrim was my life, is my life, will be my life and once will be my death...
No právě že ten cheat je jen na PC, ale počkej si na dawnguard tam bude někdo kdo ti to za 1000 septimů změní aniž by se ti rozházeli talenty a skilly.
hRDLA napsal:
No právě že ten cheat je jen na PC, ale počkej si na dawnguard tam bude někdo kdo ti to za 1000 septimů změní aniž by se ti rozházeli talenty a skilly.
hRDLA napsal:
Jo to je super jsem se šel ostříhat a oholit
Co, šel si na rande ?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.