Whirte, až jednou budeš dělat ty upíří stripy, že si můžu prosím zamluvit do podpisu obrázek lorda Kevina Prachomila? (jestli se tak teda bude jmenovat...)
Ligos napsal:
Whirte, až jednou budeš dělat ty upíří stripy, že si můžu prosím zamluvit do podpisu obrázek lorda Kevina Prachomila? (jestli se tak teda bude jmenovat...)
Na tuty můžeš, stejně tak, jakože se bude jmenovat lord Kevin Prachomil
To se mi po příjezdu z dovolené stalo taky Spal jsem nakonec jen dvě hodiny
No ale raději konec OT
Já se jdu ještě pustit do jedné věci okolo Totálně Epických Svitků
Jo, to je dobrý.
P.S: Víte co? Můj ork Tatarka (teď už mu to zůstane) vypadá skoro stejně jako náš ork akorát má nějaký vousy na bradě a tetování
Mohli by to být bratři, Bard a Ekolog
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No tak si po dlouhé době tady jen tak projíždím a narazím na vás, zatím to máte vykoumané hodně dobře, slečna Mopidu má perfektní scénáře, Whirt celkem umí kreslit. těším se až budete hotovi
Pain napsal:
No tak si po dlouhé době tady jen tak projíždím a narazím na vás, zatím to máte vykoumané hodně dobře, slečna Mopidu má perfektní scénáře, Whirt celkem umí kreslit. těším se až budete hotovi
celkem?.. nevděčníku
Pěknej avatar
Upravil/a Mahoney dne 10.08.2012 01:58
Pain napsal:
Tak lidi, naše stripy za chvíli budou schopny vyjít na světlo boží - obrázek do novinky bych měl, teď už jenom ten nápis... Stále nevím jak ho napsat... Každopádně se pokochejte (dle mého) krásnou obálkou A nebojte, nebe nebude bíle, jenom ho upravím až bude hotový nápis Stejně jakože přidám pár detailů do těch prázdných míst ve stepi
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.