Cenzura je pro TES-uck (bez -) tu druhou nevim
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
druhá je !@#%§ (dámský pohlavní orgán na 4). Taky jsem to hned začal zkoušet, díky za to anglický, na to jsem nepřišel.
Upravil/a Scarcz dne 03.07.2011 23:49
Né, že bych chtěla nějak sabotovat tu cenzuru, ale když se takový hambatý slovo proloží třeba hvězdičkou, je to stejně každému jasné a cenzura si s tím neporadí - aspoň myslím.
-----
HA- neporadí - že by to bylo kur*va ? !@#%§
Tak to je snad nejčastější kletí - spíš bych čekala, že druhý bude pánský orgán
Upravil/a MortuusDominus dne 04.07.2011 04:26
Stranká dobrá, přehledná, desing taky dobrý ale chybí mi tu nějaký live chat/shoutbox. Bylo by užitečné ho mít někde nahoře nad menu.
Upravil/a Tial dne 21.07.2011 21:55
Jo, chat by byl pěknej a taky se mi líbilo, jak tu chvíli byl top ten nejaktivnějších lidí na fóru.
Taky byly pěkný ikonky online lidí, člověk viděl, jak to tu žije, ale asi by toho tu už bylo moc.
Upravil/a Scarcz dne 22.07.2011 01:41
Scarcz napsal:
Jo, chat by byl pěknej a taky se mi líbilo, jak tu chvíli byl top ten nejaktivnějších lidí na fóru.
Taky byly pěkný ikonky online lidí, člověk viděl, jak to tu žije, ale asi by toho tu už bylo moc.
Snažím se to udělat tak, aby to bylo k dispozici, ale, jak říkáš "aby tu toho nebylo až moc". Čili udělat to nějak tak, že kdo si klikne na co chce, to si zjistí.. A bude to i přehlednější..
chtel sem se zeptat neslo by tu hodit kdo je v realnem case online ... premyslel jsem a misto by mohlo byt napravo ... ae jelikoz se na webu vubec nijak nevyznam co se tyce provozu a udrzby tak to je jen takovy napad/navrh
EDIT: vim ze je to u komentaru ten ctverecek ae prijde mi to takove neprehledne trosicku...zase na druhou stranu nechci byt nejaky vymyslavy a pohodovy neberte to spatne
Upravil/a Vojta dne 25.07.2011 01:56
Já to poznávám podle toho, že dám v levo nahoře - the elder scrolls forum a pod výpisem témat je nějaká statistika, a tam to vypisuje, kdo je zrovna online
Skyrim je venku pár dní a uživatelů co hledají informace přibývá - jenže stránky jdou s výkonem DOST SILNĚ do háje. Zářným příkladem může být i dnešek kdy byl server přetížen a stránky prakticky nejely.
Navíc netuším kam je proboha server připojen... download na rychlosti kolem 60kb/s je snad i špatný vtip
sorry admine, ale za výběr hostingu máš u mě velký mínus
jedině vodka + RedBull
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.