zdravím nwm kam to napsat tak to davam sem mam takovej dotaz jestli by ste nemohli změnit vzhed fora aby písmo bylo černe a pozadí bíle protože když čtu bíle pismo na černem pozadí tak ne jen že to je nezvyk ale navíc když tady čtu ty povýdky a už čtu 2 nebo 3 stranu tak se to fakt neda bolí z toho hrozně oči tak mam prosbu jestli by se to nedalo změnit díky.
nic není pravda,vše je dovoleno
fajn dělejte jak myslíte ale jde vidět že tady jsou samí zavislaci kteří už jsou fakt zvyklí na černe pozadi na tomto foru jo jen otazka sice vím že to patří do zajímavostí a taky to tam možná dam ale je može aby vlk šel na plastiku a byla z něj liška? protože ted sem u pevnosti zlomenych klu nebo co použil sem zuřivost na jednoho banditu a když sem se šel podívat na pevnost tak kousek od ni za mnou běžela liška a kousala mě a zněla jak vlk a zachvilku doběhnl vlk a kousal m taky ale na lišku sem zuřivost nepoužil nwm co to je
nic není pravda,vše je dovoleno
eFox napsal:
fajn dělejte jak myslíte ale jde vidět že tady jsou samí zavislaci kteří už jsou fakt zvyklí na černe pozadi na tomto foru jo jen otazka sice vím že to patří do zajímavostí a taky to tam možná dam ale je može aby vlk šel na plastiku a byla z něj liška? protože ted sem u pevnosti zlomenych klu nebo co použil sem zuřivost na jednoho banditu a když sem se šel podívat na pevnost tak kousek od ni za mnou běžela liška a kousala mě a zněla jak vlk a zachvilku doběhnl vlk a kousal m taky ale na lišku sem zuřivost nepoužil nwm co to je
Zajímavé jak se téma v tomhle topicu z ničehonic změnilo. Ale k původnímu "problému". Co jsem byl na několika forech, všude to bylo tak, jako je zde. A myslim že tohle většině uživatelům vyhovuje.
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
Neřešte to, tady se nic měnit nebude Černá je na pozadí mnohem lepší, působí to tak nějak... nvm, hřejivě, domácky, útulně. Bílé pozadí na strankách nesnáším.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Na bílé pozadí se to měnit, asi fakt nebude.
Že jsou tu jen závisláci? Koukni se na jiný fóra, většina jich má tmavé pozadí.
Pro příště je tu sekce na takovéhle dotazy: http://skyrim.4fa...post_53626
Diego napsal:
Možná je tu pár závisláků....
Já, Mopi, Naga, Ty, hRDLA, Big nord, Vitek.. takže skoro všichni
eFox napsal:
mam i video jak jim do pevnosti ty lišky běží
hele vis kolik jsem uz potkal lisek to se neda ani spocitat jenom vim ze kdys sem je videl tak pak letely vzduchem. kezesina je dobra......
Hurrrrráááááááá 78lvl skilly na 100b!!!!!!
Diego napsal:
Možná je tu pár závisláků....
Já, Mopi, Naga, Ty, hRDLA, Big nord, Vitek.. takže skoro všichni
co tim mislis?
Hurrrrráááááááá 78lvl skilly na 100b!!!!!!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.