hele každej může zkusit něco napsat, a to že vám to nesedí neznamená že je to špatný. Já neřikám že je to echt nóbl excelentně výtečný a že by Avazy měl dostat 1 z češtiny, ale řikam že mě to celkem zaujalo.
"Did I ever tell you the definition of insanity" - Vass
dragonlord napsal:
hele každej může zkusit něco napsat, a to že vám to nesedí neznamená že je to špatný. Já neřikám že je to echt nóbl excelentně výtečný a že by Avazy měl dostat 1 z češtiny, ale řikam že mě to celkem zaujalo.
Jasně, pohoda. Když někdo něco zkusí napsat, nekritizuju. Vlastně vždycky držím hubu, poněvadž se mi to nechce komentovat a když už, tak jen mírně něco vytknu, spíš jako radu. Jenže on dal v úvodu najevo, že teď nás vlastně čeká extra dílo, ze kterého nám spadne brada pomalu až k nádobíčku a pak hovno. To mě na tom naštvalo. A pak se ještě ozve, že to se Skyrimem nemá nic společného, že to je ze Sapkowskeho Krve elfů. Jako sorry, ale na to se nedá nezareagovat upřímnou výtkou.
Je to asi jako kdyby Metallica oznámila slavnostní koncert zadarmo někde na náměstí, lidi tam přišli a pak slyšeli jen "pecky" z Load a Reload
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
keď už kritizujete tak aj napíšte ako by ste to napísaly vy. je velmi jednoduché to proste skrytizovať. a ty pisálek pokračuj. chce to len cvik a trochu skromnosti
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
dragonlord napsal:
Jasně, pohoda. Když někdo něco zkusí napsat, nekritizuju. Vlastně vždycky držím hubu, poněvadž se mi to nechce komentovat a když už, tak jen mírně něco vytknu, spíš jako radu. Jenže on dal v úvodu najevo, že teď nás vlastně čeká extra dílo, ze kterého nám spadne brada pomalu až k nádobíčku a pak hovno. To mě na tom naštvalo. A pak se ještě ozve, že to se Skyrimem nemá nic společného, že to je ze Sapkowskeho Krve elfů. Jako sorry, ale na to se nedá nezareagovat upřímnou výtkou.
Je to asi jako kdyby Metallica oznámila slavnostní koncert zadarmo někde na náměstí, lidi tam přišli a pak slyšeli jen "pecky" z Load a Reload
Váš názor vám neberu. A máte docela pravdu dost se tam vychvaloval. A v porovnání s tou chválou byl článek horší, to máte pravdu.
Upravil/a dragonlord dne 14.07.2012 19:16
"Did I ever tell you the definition of insanity" - Vass
Neříkám, že to bylo špatný je vidět, že autor už něco psal. Ale je mi divné že napsal, že za tento příběh dostal nějaký ceny a ještě k tomu ho píše 5 let..o Skyrimu navíc.. Vždyť je to nelogické. Přijde mi že si z nás dělá někdo srandu ..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
To je možné, ale ať pak neuvádí na začátku zmatečné, zčásti mystifikující informace. To je celkem jedno. Mě zajímá, jak bude vypadat druhý díl a jestli si některé z rad vezme k srdci. Doufám, že se pokračování dočkáme.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.