Ahoj nevím jestli jsem to jenom já,ale nejde mi dokončit Q Nekonečná Válka. Když sednu do křesla, tak tam něco blábolej,sem tam se mě na něco zeptají a když dojde k dohodě o Markarth a já nabídnu Ledohrad, Tulius se naštve,pakse chvíli nic neděje...a najednou se pořád nic neděje. Esbern,Delfína ani nikdo jiný nemluví...je mi jedno jak to zpravit,nebo mám počkat? Prosím...pomoc...děkuji
To je normálka, jen se nespustil skript, zkrátka to zkoušej, dokuď to nepůjde, nebo si to patchni na aktuální verzi... Ten Esbern je prostě divnej, vsadim se že ten vstoupí v hernim světě do historie
Upravil/a Nerevar dne 14.07.2012 13:16
Zkoušela jsi načíst starší save, ještě než začalo jednání? Nejlépe než jsi vešla do Vyšnýho hrothgaru. Nebo ještě lépe než si je začala svolávat na to jednání.
Už jsem na to přišel! Načtete si poslední uloženou hru nebo protě tu, když třeba už sedíte v tom křesle. Poté dáte čekat jednu hodinu. Mezitím se Vám to uloží před čekáním tedy pokud to nemáte vypnuté. Pak prostě načtěte save ten,než jste čekali. Pak se mě to seklo ještě jednou a udělal jsem stejnej proces 2x za sebou.
a pro Mew: Ne,nemluvilmi...ani jsem si to přečíst nestihl :-/
Tak to si stáhni zvukové soubory pro Esberna Přesné řešení by mělo být v "Bugy a jejich řešení", tj. hned první vlákno v Dotazech a návodech. Třeba to pomůže. Esbern je prostě evergreen
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.