Zdarec, je tu někdo kdo čte knihy ? Nebo všici jen paříte Skyrim či něco jiného
Já zatím dočetl sérii Hraničářův učeň,Bratrstvo(nová série,zatím první díl),Percy Jackson,Bohové olympu(nová série,zatím první díl) pak ještě další možný..ale ty třeba nebyly v sériích..Momentálně začínám číst sérii Dračích jezdců...1. díl je Eragon..
A co vy ?
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Eragon sériu som dočítal minulý mesiac keď sa mi konečne dostala do ruky štvorka, a z toho čo si vymenoval som prečítal ešte Percy Jacksona
You can kill yourself, or die trying...
Norbi : No a co říkáš na tu sérii Dračích jezdců ? Nic nevyzrazuj..jen pocity a zda-li se ti to líbilo..
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Já čtu: Kinga(TO), Jonathana Strouda(Bartimaeova trilogie) Marka Chadbourna(Věk Rozvratu, Doba Temna) a teďka čtu Trosku(navázal na 20 000 mil pod mořem) a snažim se sehnat si něco od Tolkiena(Hobbit, LoTR)
Nerevar napsal:
Já čtu: Kinga(TO), Jonathana Strouda(Bartimaeova trilogie) Marka Chadbourna(Věk Rozvratu, Doba Temna) a teďka čtu Trosku(navázal na 20 000 mil pod mořem) a snažim se sehnat si něco od Tolkiena(Hobbit, LoTR)
Hobbita mám doma ještě ve starým vydání LoTR jsem viděl první a třetí díl v Knihy DObrovský v OC FORUM Ústí..i s Hobbitem ...+ další od Tolkiena..ale to maj asi ve všech lepších knihkupetvích
Upravil/a Mew dne 13.07.2012 23:22
Máme stejnej vkus
Hraničářův učeň moje oblíbená serie, teĎ čtu bratrstvo, a mam za sebou Percy Jacksona. TeĎ du na "Legenda o Drizzovi"
Upravil/a Skritecek dne 13.07.2012 23:36
Zloději forever
Já četl jednu z knih od Lee Childa- Nemáš co ztratit. (tohle nebyla zrovna jedna z jeho nejlepších, ale i tak jsem se seznámil s jeho postavou Reacherem. Tahle postava vystupuje v řadě jeho knih a teď má vyjít i film..)
Také jsem četl metro 2033 hodně dobrá postapo, určitě znáte a plánuju 2034. Potom jsem četl nějaký kratší knihy od Stephena Kinga jako třeba Běžící muž, také doporučuju. A ještě nějakej pár průměrnejch knih.. Takže jsem občasný čtenář a zajímám se spíš o ty postapo knihy. Momentálně čtu jen k řidičáku, ale brzo se do něčeho zase pustím rád bych do 2034 nebo Cesty..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Já rozhodně čtu, Fantasy, Fantasy a jen Fantasy.
Přečet sem Hraničářův učeň 1-11, Eragon 1-3 Pán Prstenů 1-3
Trochu Silmarilion teď první díl Zaklínače no a samozřejmě všechny Harry Pottery.
"Did I ever tell you the definition of insanity" - Vass
no tak ko keby som mal vypisovať všetko čo som prečítal tak to by som tu bol dlho najlepšie by ale bolo prečítať si vkladnú knižku billa gatesa D
You can kill yourself, or die trying...
Tak Harry Potter byl takový začátek fantasy ság u mě. Každopádně odsunul jsem ho dnes už poněkud stranou, i když mě pořád baví. Přečetl jsem stěžejní díla Tolkiena (Hobita, LOTR trilogii, Silmarillion, Nedokočnené příběhy a List od Nimrala), přečetl jsem pár věcí od Kinga, Wracraft trilogii od R. A. Knaaka, od toho Knaaka ještě ságu Dragonrealm (vcelku prosté, ovšem velice chytlavé), ságu Trpaslíci od Markuse Heitze, nějaké ty Star Wars knihy (Trilogie o Hanu Solovi, Temné setkání a Háv klamu jsou moje nejoblíbenější), přečetl jsem Kroniky Prydainu (strašně zajímavý a milý mix pohádky a fantasy částečně čerpající z Welšského folklóru), taky jsem četl Eragona a Eldesta. Ještě pár klasických knih (Malý princ, 1984, Staré pověsti české i řecké atd., miluju Erbenovu Kytici, i když jinak poesii moc nedám, vyjma teda Erbena a ještě trochu Sládka). Teď momentálně čtu Zaklínače, jsem u předposledního dílu. Chystám se pak na Píseň ledu a ohně (Game of Thrones ), Hraničářova učně a Ulldart (M. Heitz). Pak budu načítat další knihy od Kinga. Jo a taky jsem zkusmo četl Bibli, buddhistické spisy, Satanskou bibli, pohanské pověsti a takové ty religionistické věci. Náboženství mě jako ateistu (i když to úplně nejsem, ale je to jednodušší než to vysvětlovat) nepřestává fascinovat
Pokud se někdo dopracoval až na konec tohoto sáhodlouhého komentáře, upřímně mu gratuluji a děkuji za pozornost.
EDIT: Jo, Dextera si chci vlastně taky přečíst
Upravil/a nagasadowcz dne 14.07.2012 00:41
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
na mna nemáte prvá samostatne prečítaná kniha: harry potter 1. prečítaná séria dračích jazdcov väčšina prachetovích kníh teraz som dočítala hostela.... a je toho ešte viac oveľa viac. btw hraničiarov učen som ešte nečítala dobrá kniha?
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Chell napsal:
na mna nemáte prvá samostatne prečítaná kniha: harry potter 1. prečítaná séria dračích jazdcov väčšina prachetovích kníh teraz som dočítala hostela.... a je toho ešte viac oveľa viac. btw hraničiarov učen som ešte nečítala dobrá kniha?
že se ptáš Hraničářův učeň, je ta nejlepší kniha, co jsem kdy čet (A to že jich bylo)
A odkud myslíš že mam avatara ??
Upravil/a Skritecek dne 14.07.2012 09:13
Zloději forever
dík už to mám som zvedavá čo povie mama keď po prebudení zistí že máme v kindly dalšiu knihu
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.