když něco vyhodím ze svého inventáře , jak dlouho to tam pude ležet než to zmizí.....mizí to vůbec ?? ...v minecraftu to mizí za čtyři a půl minuty(asi) ...tak by mě zajímalo jak to je ve Skyrimu ...prosím poraďte díky
Někdy to seberou lidi...Když něco vyhodíš někdy se ptaj jestli to můžou vzít..a někdy to prostě jen seberou..a někdy to nechaj ležet
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
když sem hrál hru asi týden tak sem vyházel milion zbrojí a všelijakých kravin co se mi váleli doma v bílém průsmyku. naházal sem je do příkopu vedle kovářky hned u brány a jsou tam pořád... nevím už kolik herních hodin ale určitě hodně
JC666 napsal:
když sem hrál hru asi týden tak sem vyházel milion zbrojí a všelijakých kravin co se mi váleli doma v bílém průsmyku. naházal sem je do příkopu vedle kovářky hned u brány a jsou tam pořád... nevím už kolik herních hodin ale určitě hodně
JC666 napsal:
Nelegální skládka
jojo ale místní Jarl mě ještě nevyhostil a to než sem se výléčil z vampirismu to byly věci... pil sem krev nejen jemu :-D asi mě hold mají všichni ve skyrimu rádi
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.