Z lenosti nebolí hlava a svaly, nenatahuje tě na zvracení a neoslepuje tě jakékoli světlo a neohlušuje sebemenší hluk. To jsou drogy, chlast nebo schíza. Přijmi to
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Není mi na zvracení, říkala jsem většinu, ne všechny a hluk jenom přehlušuju svým křikem aby konečně zmlkli, sluníčko nemám ráda a že mi někdy zčerne svět před vočima připisuju mé oční vadě (zatím jen 4 dioptrie, ale každej rok se to o něco zvětší, prej "rostu" ) svaly mě bolí... No aby ne, když nesportuju (sport a já nejsme zrovna kamarádi), unaví mě i běh na konec ulice (nejradši bych furt seděla ve svým křesle a kreslila si)
Vida, je to především lenost
Upravil/a Mopidu dne 08.07.2012 23:16
Mopidu napsal:
Není mi na zvracení, říkala jsem většinu, ne všechny a hluk jenom přehlušuju svým křikem aby konečně zmlkli, sluníčko nemám ráda a že mi někdy zčerne svět před vočima připisuju mé oční vadě (zatím jen 4 dioptrie, ale každej rok se to o něco zvětší, prej "rostu" ) svaly mě bolí... No aby ne, když nesportuju (sport a já nejsme zrovna kamarádi), unaví mě i běh na konec ulice (nejradši bych furt seděla ve svým křesle a kreslila si)
Vida, je to především lenost
Pokud nekecáš..tak by bylo zajímavý tě vidět 4 dioptrie..nesportuješ...jen se válíš.... unavíš se při běhu na konec ulice Svaly tě bolí...
Doufám že si děláš srandu
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Tak hrozně nevypadám, 4 dioptrie jsou brejle jako brejle, to se ani nedá poznat, no a pak jsem už jen vyhublý maličký človíček
věř mi, moc zajímavě vipadajcí člověk nejsem
Jéžiš, koukněte na ten SPAM tady
Mopidu napsal:
Tak hrozně nevypadám, 4 dioptrie jsou brejle jako brejle, to se ani nedá poznat, no a pak jsem už jen vyhublý maličký človíček
věř mi, moc zajímavě vipadajcí člověk nejsem
Jéžiš, koukněte na ten SPAM tady
vYpadající...Vyhublá? Tak to jo..já myslel opak
Questy které se mi v poslední době líbily : Red Eagle, Ritual spell of Conjuration,The Forsworn Conspiracy(Madanach dostal šlehu od Dremora Lord)
Brzo se vypravím do Blackreach
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Sanued napsal:
Dom hrôzy je dobrý, ale Noc na ktorú nezabudneš ja najlepší quest A ak sa chceš hrať na detektíva tak si skús Krv na ľade
Dům hrůzy..to je s tím podělaným Vigilant of Stendarr ?
Mám hotový skoro všechny questy až na pár daedrickejch...Krev na ledě bývá často zabugovanej...Ale i tak..ten důvod proč to dělal by mě nikdy nenapadl
C.S.I questy : v Markhaltu zavrazdia zenu hed pri vas....vo vetrnom zlebu kde sa deju vrazdy ....v Morthalu kde je vypaleny dom a v jednom majaku neviem ako sa volal kde najdete mrtvu rodinu....
Upravil/a clown333 dne 10.07.2012 01:44
clown333 napsal:
dobri je aj quest v Malkarthu kde zavrazdia zenu ked stojite v meste ..pak to musite pekne rozlustit kto a preco ...clovek sa citi ako v C.S.I ..
A víte že tu ženu jde i zachránit, jen musíte být fakt rychlí
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.