Zdravím, když si chci přes Nexus Manager nahrát do hry nějaké pluginy, tak se vždy po startu launcheru odškrtnou, a když je zaškrtnu tak načítaná hra asi po 2 sekundách spadne. skoušel jsem konkrétně plugin Weapons of 3rd Era a nejede...jinak mody mě normálně jedou, nemá s tím někdo zkušenost prosím?
V prvním příspěvku píšeš že ti mody jedou..a v druhem že žádné...Nebo je snad rozdíl mezi pluginem a Modem ??
BTW: Zkusil jsem nějaké ty Weapons of 3RD era ..verze 1.4 myslim.nebo 1.3..
a fachá normálně... máš nejnovější verzi hry ??
Prosím tě..pokud ti nejede mod..tak přidej odkaz radši...zrovna Weapons of 3RD era má více druhů...nejdřív od původního vydavatele a pak pokračování od novýho kterýmu to předal
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
http://skyrim.nex...mods/12892
tak na NMM máš kolonku Plugin a Mod...nevím jakej je v tom rozdíl, Mod je asi jenom nějaká uprava textur a Plugin je přidávání něčeho nového(brnění, questy) nejede mi třeba ani Moonpath to Elsweyr(nové questy, jeslti jsemt o dobře pochopil)... hru mám myslím pořád na 1.5, mám warez teda...ale to by normálně mělo jet ne?
Pozor, warez nelze jen tak modovat, na to je, myslím, speciální postup. Už jsem tu někde něco takového viděl, myslím zmínku o tom, že warez to má s mody jinak. Je to složitější, ale jde to. Zkus si to vygooglit
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Pozor, warez nelze jen tak modovat, na to je, myslím, speciální postup. Už jsem tu někde něco takového viděl, myslím zmínku o tom, že warez to má s mody jinak. Je to složitější, ale jde to. Zkus si to vygooglit
Leda hovno..Mám warez a mám tam v pohodě přes 20 modu..včetně Moonpath to Elsweyr..Reapers dark tower...A mnoho dalšího..Takže warez jde úplně normálně..Vše instaluju přes Nexus Mod Manager
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Sanued napsal:
A akú máš zostavu? Možno že ti to nejde kvôli slabému PC? Skus si tiež aktualizovať graficky ovládač, možno je chyba tam
grafickou sestavu mám dobrou, myslím že nebude problém tam dát jedno brnění, nebo pár zbraní...ovladač taky aktualizovaný... nevím, tady je vyloženě chyba v těch pluginech, skusím se podívat ještě po netu
nagasadowcz napsal:
Leda hovno..Mám warez a mám tam v pohodě přes 20 modu..včetně Moonpath to Elsweyr..Reapers dark tower...A mnoho dalšího..Takže warez jde úplně normálně..Vše instaluju přes Nexus Mod Manager
Gon napsal:
mody mě teda normálně fungujou jak jsem už říkal... ale ne ty pluginy. každopádně díky za radu, určitě se podívám jak na to
Nedělej nic takovýho..Mám warez a vše běhá v pohodě..včetně Moonpath a dalších podle tebe "pluginů" ..mám dohromady přes 20-30 modu/pluginů a běhá to...
Moonpath ale potřebuje 1.6.89 myslim... Pokud máš warez...napiš mi SZ a já ti pošlu odkaz na update na novou verzi..ale bude v AJ, pokud nevadí...
PS : Možná to je tím že pousta podle tebe "pluginů" potřebuje 1.6 ...
hele tak vyskoušel jsem ten patch a pořád nic...právě že mám stáhlých asi 5 pluginů a nejedou ani samostatně...vždy když zapnu hru tak se odznačí z toho seznamu a když je označím po tom co se zapne launcher tak ta hra padá..
EDIT: tak hra už nepadá, všechno normálně funguje, ale po startu hry se všechny označený pluginy odznačí takže nejsou ve hře...
Upravil/a Gon dne 10.07.2012 01:11
Tak to ti fakt neporadím. Ale jsem rád za tu informaci o fungujícím NMM pro warez. U Oblu to taky šlo. Dawnguard si totiž asi kupovat už nebudu, takže doufám, že to pak nebude dělat neplechu, když bude jeden origo a druhý warez.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Takže tento problém taky vyřešen a celkem rychle jsem to vygooglil , kdyby někdo měl ten samý problém tak zde je řešení:
When you load Skyrim .. the first window.. is the word DATA greyed out? If so.. you need to add a line in the skyrimprefs.ini file. Find it .. loc for me is <user name> /documents/my games/skyrim folder. Open with notepad and scroll down to where you can see [launcher]. Written there should look something like this:
[Launcher]
bShowAllResolutions=0
uLastAspectRatio=4
bEnableFileSelection=1 <---- important one here as this command allows for the selection of esp files to be loaded.
EDIT: A ještě jednou díky za ten patch opravdu po dlouhé době se na nějaké fansite setkávám s tak vlídným přístupem, palec nahoru
Upravil/a Gon dne 10.07.2012 01:22
Mám takový divný dotaz, zatím jsem žádný plugin nestahoval a ani neinstaloval.
Když tedy chci stáhnout nějaký plugin z nexusu, musím být zaregistrovaný. A tak se ptám jestli je to zadarmo ta registrace i stahování pluginů.
Aurelius napsal:
Mám takový divný dotaz, zatím jsem žádný plugin nestahoval a ani neinstaloval.
Když tedy chci stáhnout nějaký plugin z nexusu, musím být zaregistrovaný. A tak se ptám jestli je to zadarmo ta registrace i stahování pluginů.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.