Konečně! Podařilo se mi najít obrázek nemrtvýho psa a prej jsou to taky followeři. Už se vidím v Daedrickém sedět na Shadowmereovi a po mém boku nemrtvý pes
novou teda fakt začínat nebudu skyrim je dobrá hra ale dělat každý úkol 3x jen vzácně najdu novej kterej jsem přehlíd ale třeba za čtvrt nebo půl roku si zase skyrim pustím začnu novou postavu a budu hrát
Já pojednu nejdřív se starou a pak si dám asi novou. Vždycky, když si dělám novou postavu, tak to vždy hraju jinak a ani mi nevadí že už sem nějaký ukoly několikrát dělal.
Já budu hrát na každé straně s jednou mojí postavou
Dawnguard-Khajane-už je totiž vlkouš a nechce se mi pokračovat s questama pro Companiony
Vampírci-Aren Ice-Wolf-původně byla vytvořena specielně pro vlkodlačí questy, po nakažení Vampirismem jsem se na to vybodla, navíc je to mág a tak bude mít velkou výhodu v podobě Vampire Lorda
To já na Dawnguard nijak nespěchám. Konečně jsem si udělal pevný set tří postav různých typů a za každou to teď různě projíždím. Vždy, když mě omrzí jeden druh hraní, přejdu na chvíli k jiné postavě. Takže to ještě nemám za všechny řádně projeté. Až to bude, pořídím si Dawnguard. Takže tak akorát koncem prázdnin asi
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.