Takže zaplatit a stáhnout ze Steamu jo?Já jsem rád že z toho dokážu stáhnout mody.
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
No počkej, to chceš jako znovu kupovat GOTY, když už máš koupený Skyrim? To je trochu zbytečná investice, ne? Leda bys měl warez, ale to pak nevidím důvod k nadšení z koupi DLC
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Johnny Cash? Ok, sry, dost OT. Já nvm, mně se na tom nelíbí moc ta cena. Je to mnohem menší než Skyrim, který stál 1100, ale chtějí za to 400. Kdyby to dávali třeba za stovku, to bych to bral hned
Jo jasně, já jsem ale debil
OK, dost OT (což ovšem znamená, že pokud sem něco napíšete, čeká vás aspoň jedna strana plná spamu ).
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No, tak kolik to teda vlastně stojí? Já četl 20 doláčů. To jsou zhruba čtyři české stovky. Btw, myslíte, že cena Dawnguardu bude taky rychle klesat? Zas na druhou stranu se mi nechce moc čekat...
no tak se téma šouplo ke skyrimu a já bych se zase zeptal na dawnguard a steam nedají se tam ty kredity dát ještě nějak jinak ? třeba SMS ? to by mi to značně ulechčilo
scorpioncz napsal:
no tak se téma šouplo ke skyrimu a já bych se zase zeptal na dawnguard a steam nedají se tam ty kredity dát ještě nějak jinak ? třeba SMS ? to by mi to značně ulechčilo
I mě, ale nemám problém dojet do sousedního města a v Tipsportu koupit paysafecard. Prodají mi to i když nemám ani občanku, to mám otestované
BTW toto jde taky, ale proděláš kilo na poštovným http://www.mobil-...cs/kupony/
Upravil/a BigNord dne 02.07.2012 08:49
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.