Mew napsal:
Konečně jsem dokončil vyvolávání boha Julianose ! (pár stran dříve) Ten napoweroval moje mágy a ti jsou teď skoro nesmrtelní a jsou nabušení magií... Kopec je můj..A hospoda taky !!!
To už není sranda když furt používáš starý nepřátele, my jsme svoje taky zahodili a vymýšlíme nový...
Ale já mám rád svoje mágy ( Tak je teda nechám na té nedobytné univerzitě strážit moje cenné věci (třeba moji Magnusovu hůl, prototyp Ohnivé Černošípkové medoviny z Oblivionu.. atd)
No i tak..I Zapřisáhlí jsou mágové Tak teď jsou z nich nabušení magičský zapřisáhlí
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Forsworni jsou teď moje armáda..Dodávám jim mnohem lepší zbraně a brnění...Zbraně pro důstojníky Forswornů vyrábí sám Eorlund a poté je očarovávají mágové z Winterholdu...
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Poslyšte, přicházím s šíleným nápadem, který by od základů změnil charakter tohoto boje. Co tak si kopec rozdělit na několik části a začít podnikat? V každé části si jeden z nás otevře supermarket (já mám Kaufwelt von Chacharov) a zaměří se na určitou skupinu lidí. Já si beru děti a důchodce - jedněch je hodně a druzí dlouho vydrží!
Zatímco se podivujete nad mým zmateným žvatlaním, které samozřejmě není myšleno nijak vážně, já zabírám spolu se severským vikingským pantheonem na své straně tento kopec. A ty se, Mopidu, vůbec nemusíš ohánět svými bojovníky z Heroes. Vše jsem nahlásil Vědmě a ta jasně řekla, že v jednom Matrixu nesmí být používány prvky druhého.
Upravil/a nagasadowcz dne 24.06.2012 18:34
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jo a necpěte sem, že evropští vikingští bohové nepatrří do Skyrimu. Mě dala Vědma výjimku, známe se už drahně let a leccos jsme spolu zažili. Je to taková moje bábi
Smůla, já jsem chyba v matrixu a můžu zchybnit i mou armádu a pak budeme moct cestovat mezi matrixama... A jestli ne tak si zabírám Asgard-vikingské nebe kde se bohové skloní před mou mocí a spolu s Thórem (protože jeho tátovi ruply záda) na vás jdeme seslat pohromu
Ale no tak, no tak, přece se nebudeme hádat... Dobrá, je to tedy můj Asgaard proti tvým Heroes. Uvidíme, kdo vyhraje. Můžeme si nějak na dálku hodit kostkou? Ale jak zajistíme, že nebudeme podvádět? No nic, radši se jdu najíst
Vytáhnu si válečníky s Valhaly. Máte vůbec ponětí kolik válečníků se tam za tu dobu nashromáždilo? A jak jsou dobří?
Mají sice pomáhat bohům při apokalypse, nicméně já jsem taky bůh (i když už padlý) a představa, že bych neměl aspoň polovinu kopce je horší než nějaká apokalypsa. Takže jsou se mnou a kopec je můj (popřípadě mi můžete dělat nabídky a pokud vás mám rád, tak se rozdělím).
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.