este mam jednu vsetki denniky a listi a knihi z uloch,poznamki o vyskumoch co som nasiel si ukladam do trezoru v ledohrade na univerzite a najlepsia je snovy krok alebo tak nejak
Sbírám knihy, ze kterých pak nakonec nepřečtu ani čtvrtinu a taky vždycky nechávám na místě v guildách - prostě nevezmu z doupat věci, které bych i potřeboval, radši je seženu jinde, abych nenarušil to super prostředí. A taky se snažím najít a aktivovat všechny shouty, i když je skoro nepoužívám. A taky budu dekorovat domy nalezenými trofejemi - teď se na to chystám. Navíc chci mít koupené všechny domy k dipsozici a být Thanem ve vešch městech. Takže tak. Nic moc drastického, oproti některým to vlastně vůbec úchylky nejsou
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
ráno snídám chleba sýr,láhev piva,vína
oběd vynechám,to většinou bojuju,nebo plním úkol.
večer si dopřeju menu,měním dle toho co nakradu nebo někde najdu.+ láhev piva,vína,
spím..)vstávám ještě za tmy..)většinou kolem 4 ráno.)
Každou neděli pokud nejsem někde daleko v divočině zajdu do kostela :-)
Odmítám se travelovat..jedině pěšky,povozem nebo na koni..
Před vstupem do města se vždy převléknu do měšťanského oblečení:,+ za pas si dám dýku.
koupu se zásadně nahý
v modovém baráku Deus Mons je veliká vana (připomíná spíše bazén) i se sprchou a záchodem
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Jj je na nexsuse v TOP je mislím na 2. mieste http://skyrim.nex...mods/18480
a hej bola top 2.
Ten čo chce od života veľa, môže dostať málo.
No ten čo chce od života málo, nemusí dostať nič!
(Tomas Angelo - Mafia 1) Radšej zomriem dobrou smrťou, ako sa navždy skrývať v tieňoch!!! Milujem lukostreľbu, či už v živote alebo v hre.
Hrám ako zlodej/lukostrelec no používam ťažkú zbroj a ide sa mi v poho
Když čtu ty úchylky, tak to jsem přímo perverz. Nejen, že sbírám všechnu zbroj a zbraně jako spousta. Já sbírám VŠECHNO. Po lektvary, svitky, knihy, byliny, oblečení, kamínky, nádobí... ABSOLUTNĚ všechno, od každého objektu, co se ve hře objeví, aspoň jeden kus.
MortuusDominus napsal:
Když čtu ty úchylky, tak to jsem přímo perverz. Nejen, že sbírám všechnu zbroj a zbraně jako spousta. Já sbírám VŠECHNO. Po lektvary, svitky, knihy, byliny, oblečení, kamínky, nádobí... ABSOLUTNĚ všechno, od každého objektu, co se ve hře objeví, aspoň jeden kus.
Cs lidi dlho som tu nebol, bo som bol na pracovnej ceste ale znova som tu a áno mám úchylku kdyz se nudim hraju za obycejneho vesnicana nebo za strázce nebo zebráka atd. je to fakt zábava
Dovahkiin je tu !!!
Za každý Kvalitní Príspevok velmy dakujem
ak máš nejakí dotaz pošli SS alebo na email
enydroid@gmail.com
MortuusDominus napsal:
To je fajn, jak se tu vždycky objeví někdo, o kom už si pomalu myslím, že je mrtvý/á a uklidní mě to
MrDragonborn napsal:
Cs lidi dlho som tu nebol, bo som bol na pracovnej ceste ale znova som tu a áno mám úchylku kdyz se nudim hraju za obycejneho vesnicana nebo za strázce nebo zebráka atd. je to fakt zábava
No tebe sem tu nečekal .
Upravil/a hRDLA dne 22.07.2012 01:17
MrDragonborn napsal:
Další takový
Probíhá nějaký návrat Starších? Jak jsem tu ty dva uviděl, hned jsem měl pocit, že je září minulého roku a já zrovna projíždím tohle fórum a říkám si, mám se regnout nebo ne...? Až se nakonec o měsíc později rozhodnu. Ach, ta nostalgie
Upravil/a nagasadowcz dne 22.07.2012 01:20
Taky mám jednu "úchylku"... jelikož je každá druhá postva, která mi chce rozbít hubu ženského pohlaví, což mě už samo o sobě brutálně vytáčí, tak je alespoň nikdy nesvlíkám do spodního prádla = neberu jim zbroj... Takový jsem gentleman
Cain... First from the strongest... From Vampires...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.