Kuchařská čepička taky poslouží
Mimochodem, Centurioni jsou jedna z těch věcí který se taví přímo dokonale. Nerad ničím odkaz Dwemerské kultury, ale co bych neudělal pro kopec
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Teoreticky vzato, ta věc není Dwemerská, protože Dwemerům vyprchala lhůta na Opravení válečných strojů podle výnosu 874.
P.S.: Nemůžu vztáhnout ruku na Khajiitské věci? A to nemůžu ani používat svůj ocas?
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
A jinak. TY ZATRACUJEŠ odkaz Dwemerů. Jak vidno, odporuješ archeologii. Hlupáku, bez nás, počestných vědců (pravda, někdy s prasáckými úmysly) bys ani neznala co znamená Dwemer
Znala... Jsem totiž Vševidoucí!!! A říkám že na to nesmíš sahat jen ty, ne všichni archeologové. A až splním všechny své cíle jako povraždit Thalmor, povraždit Stormcloaky a povraždit Argoniany tak se možná k těm archeologům přidám (ale ti Argoniani, ti mají tuhý kořínek. Jak je vidno tak jsem jich v Oblivionu nevraždila dost protože ve Skyrimu jsou ještě stále)
Ehm. Argoniani jsou důležití. Kdo by pak otročil (když my khajiiti nebudeme)?
A kopec je můj, mám na to otroky
Upravil/a BadWolf dne 20.06.2012 18:06
Hmm, koukám, že jsem pěkně populární
Asi jako Ježíš, co? Skoro nikdo ho neznal když byl živ, ale jakmile vstal z mrtvých je strašně populární.
Za chvíli budeš rozdávat autogramy (jeden prosím ) a jsou to i mí otroci! Kdo je tu přeci celá ta léta mučil! Aby nedošlo k nedorozumění tak odpověď je Mopidu
BadWolf napsal:
Hmm, koukám, že jsem pěkně populární
Asi jako Ježíš, co? Skoro nikdo ho neznal když byl živ, ale jakmile vstal z mrtvých je strašně populární.
Mno já si tě pamatuju ještě z doby kdy sem začínal a jinak známej si to jo
Autogramiádu ne!
Jo, já si tě pamatuju tak Astere Pořád si za hRDLou lezl a ptal se kdy už bude další díl
A Mopidu - jsou to moji otroci! Já je osvobodil v Morrowindu, abych se s nimi mohl spřátelit v Cyrodiilu aby mi byli ve Skyrimu tak vděční, že zotročit je bylo velmi pohodlné.
Mopidu:
To by ti opravdu neprošlo. A mě se bojí víc, konec konců, jsi ty snad vyšinutý bůh v tělesné podobě?
Astere:
Staré dobré časy, že ?
hRDLo:
Jo . Ani nevím proč jsem to tam dával. Teď už mám mnohem lepší screeny.
A ještě si pamatuju, jak jsem ti vysvětloval co je kolčavák a jak jsem se chlubil, že mám 111. příspěvek a ty na mně, že máš 789.
O tom že bys byl Sheogorath dostvpochybuju, maximálně jeho bratr
Ale pravda, na supních šílenství jsem zatím jen malá myš (která vyhraje kopec)
Sanguini ti opil sluhy a kopec je můj
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.