dobře,tak tedy já tam sešlu 7 egyptských ran a jste v Pr****.
Kromě Skyrimu hraji ještě: Assasin's creed
Shogun 2 Total war
Mount and Blade Oblíbené Knížky: Legenda
o Drizztovi, Stíny nad Uldartem
hRDLA napsal:
Já jsem jen poukazoval, jaký je nejlepší bratrstvo na světě.
Temný. S Lachancem
Nejlepší bratrstvo je bratrstvo jehož členem jsem já, takže máte všichni smůlu Protože o pár stránek dřív je napsáno že jsem nejbožejší člověk, takže i bratrstvo ve kterým jsem je nejbožejší (asi teď nebudu chvíli psát, EGO mi prorazilo střechu )
Ne, holky mě štvou, furt jen "kluci sem a rťenka tam a byla jsi včera na facu? Já taky! Hihihihihi!" takže bratrstvo bych brala radši (nebo sesterstvo, ale s někým kdo má počítač nejen kvůli Facebooku)
Já vím, na mě nejde zapomenout (ehmm... Myslím že to Ego už narazilo na povrch měsíce)
A aby jsme nebyli tak OT tak vás všechny zničím mím kapesním miniAlduinem (pouze za 134562256.99 $) muhahahaha
já vytáhnu svého miniPaarthurnaxe(pouze za 1 000 000 000 000 dolarů) a ten tím tvym Alduinem zamete podlahu.(mezitím vás všechny stíha 7 ran egyptských!).KOPEC JE MŮJ!Kromě Skyrimu hraji ještě: Assasin's creed
Shogun 2 Total war
Mount and Blade Oblíbené Knížky: Legenda
o Drizztovi, Stíny nad Uldartem
ja na vás pošlem moje andulky a tie vás uškriekajú k smrti. a zabiť nejdú lebo ich stráži hádajte kto?
no predca Alex Mercer
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Ten je chránit může jak chce... Ale nikdo nemá na mojeho Nazira s nirnrootem v krvi (u něj něco jako alkohol)..ten ti sežere andulky a Mercere taky
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Já na tebe pošlu mojí užitelku na Zemák...ta po tobě budu chtít žákovskou ještě doma Tý se lekne i ta tvoje na chemii
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.