Nerevar napsal:
héj ale byla by to pecka!!! SKYRIM4FAN guilda!! o.O teď kdo to založí ?? kandidáti: Admini, popřípadě hRDLA
Si myslíš že když má hodně příspěvků tak je nej ?? omg..
Nějak nechápu proč rýpeš, protože má víc příspěvků? omg!!
příspěvky fakt nepotřebuju...ale to že si myslí že je hrdla nejlepší ve Skyrimu jen protože má spoustu příspěvku je trošku blbý Ale tak ať si to myslí
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Koukám chlapče, že ty se tu snažíš šířit tak trochu flame - viz. tvůj podpis a tyto příspěvky. Dovolím si říct, že toho o LORE vím více než ty a tím nastává směrem k tvé osobě z mé strany ignorace.
Víc než já ? Soudíš podle čeho ? A i kdyby ... lore neznamená že si ve Skyrimu nej..jaký flame ? Přijde ti snad, že MrDragonborn umí psát gramaticky správně ?
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Tak tohle už je silně OT, ale ještě se k tomu vyjádřím: Flame je úmyslné vyvolávání hádek. Co sem taháš MrDragonborna, který už sem ani nechodí a navíc to byl slovák, takže je logické, že neovládá českou gramatiku. Já netvrdím, že jsem ve Skyrimu nej, ale rozhodně se snažím pomáhat víc než ty...
Chell napsal:
súhlas keď niekdo na hRDLU žiarli tak je to proste hater
Kdo na něj žárlí ?? Víš ty co to znamená ?? Já jen apeluji na to že si ten člověk myslí že když má hRDLA nejvíc příspěvků tak je nej
Pro hRDLU : Si raď víc mě to je jedno...Já tu hru hraju...né tu pomáham těm, kteří ani neumí pročíst trošku fora a hned dělaj témata nový...A stejně to tu je mrtvý už...Silně OT ? to ty si sem vytáhl můj pravdivej podpis
Upravil/a Mew dne 15.06.2012 08:23
Haters gonna hate takže s tím už přestaňte.
Nevíte jestli tam můžu hrát s už stávajcí postavou? A když mám koupenej barák, tak mi tam polezou další lidi?
a este raz vam netreba zadny mod installer ....dava sa to rovno do hry nic vam to nepokazi....(aspon mne nie) a ked hej pise sa tam aj ako sa odinstaluje ...
Upravil/a clown333 dne 16.06.2012 21:30
že se s tím sereete ja jsem tu taky dlouho a mám asi 170 příspěvků a koho to zajímá?
o 4 dny dýl dokonce
Upravil/a anakon4 dne 16.06.2012 22:46
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
No, já jsem to vyskoušela ale můžu říct že se mi to vůbec nelíbí - všichni tam pobýhají jak vyplašený husy, nemají boty, dokonce jsem tam potkala nahou ještěrku prostě je to celý hektycký
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin,
Wahdein vokul mahfaeraak ast vaal
Ahrk fin norok paal graan
fodnust vok zin dro zaan
Dovahkiin fah hin kogaan mu draal!
!Jsem holka a miluju DRAKY + VLKODLAKY! !Uctívám Alduina!
"Nic není pravda, vše je dovoleno"
(Assassin's Creed - heslo zabijáků)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.