Máte nějakou "úchylku" ve Skyrimu ?? Pište všeho druhu...já jsem třeba trošku úchylnej na všechny ty drahý kameny... Zbírám je a nikomu neprodám nevím proč ale líbí se mi Moje nejoblíbenější a pro mě nejcennější jsou safíry
A CO VY ?
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
vždycky snídám. Pokud možno i večeřím a obědvám, jednou týdně se koupu a sbírám pařáty
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Tak to mám taky. Mám i staženej mod, kterej mi fasttravel zruší a tudíž to nejde, takže když potřebuju, tak použiju povoz nebo ukradnu, popřípadě koupim koně.
Jo a vždy když vejdu do města, tak sundavám helmu aby mi bylo vidět do xichtu
Wolf5cz napsal:
Snažim se nepoužívat řevy a mít to tak těžší
já taky ne, neboť nedělám questy hlavní linie... nejsem žádnej dragonborn, já sem obyčejnej člověk!
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Taky to tak beru, až na to, že nejsem člověk, ale Khajiit
A z hlavni linie mam jen začátek. Mám tam teď ten Q jak mám jít do Hrotgaru (či jak se to píše a dělám Q pro města a Družiníky.
Jo a k těm Q pro města: Nejdu do dalšího, než udělám všechny v tom, kde zrovna sem.
Bože, já v tom Sykrimu mám ale úchylek
Upravil/a Wolf5cz dne 14.06.2012 18:52
Neprodávám šperky, drahé kameny a většinu zbraní a zbrojí buď odčaruju nebi si to schovám. Vždycky si říkám: '' To se bude určitě hodit. '' Dále pak také jím, piju a snažím se spát.
Já mám úchylku nosit sebou všude všechny zbroje všech cechů,protože mám děsnej strach že mi to někdo vezme,
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Wolf5cz napsal:
Tak to mám taky. Mám i staženej mod, kterej mi fasttravel zruší a tudíž to nejde, takže když potřebuju, tak použiju povoz nebo ukradnu, popřípadě koupim koně.
Jo a vždy když vejdu do města, tak sundavám helmu aby mi bylo vidět do xichtu
Je na steamu ve workshopu a myslim že disable fasttravel. Tak Nějak. Ale když tam napíšeš fasttravel, tak by ho to mělo najít. je tam obrázek potvrzení fasttravelu a je červeně přeškrtlej.
Já mám ještě hroznou úchylku že ssebou nosím hroznou zásobu zelí a kyblíků, kyblík někam položím, pak vylezu např na střechu a snažím se do něj trefit zelí (v originále to ale je kapusta). Dokážu se tím bavit hodiny
Jinak taky nefasttravelim, mám nedovahkiina (khajiita), dávám koňům k hubě seno a hraju si s dwemerskýma centurionama (utíkám před něma, vyhýbám se jejich útokům a škádlím je )
ja kdyz spravim vsecky questi v meste tak tam kazdeho kohoh sa da zabijem....(samozrejme sa o tom nikto nedozvie) ...
a musim zo sebov brat secky dobre zbrane lebo si hovorim ze ich budem pouzivat ale nakoniec......a este musim furt kradnut
Mopidu napsal:
Já mám ještě hroznou úchylku že ssebou nosím hroznou zásobu zelí a kyblíků, kyblík někam položím, pak vylezu např na střechu a snažím se do něj trefit zelí (v originále to ale je kapusta). Dokážu se tím bavit hodiny
Jinak taky nefasttravelim, mám nedovahkiina (khajiita), dávám koňům k hubě seno a hraju si s dwemerskýma centurionama (utíkám před něma, vyhýbám se jejich útokům a škádlím je )
Jo tohle dělali nějací týpci na YT
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
zbieram daedrické srdcia a vždy keď zabijem chaura tak si zoberiem jeho chitin. ináč celkom vysým na flyable dragon races a vždy keď idem niekde a mám čas tak tam letím
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.